Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 38

Odp.: Poszukuję romantycznej 30-40-latki

Trzymam kciuki, Magic;)

truskawka
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Poszukuję romantycznej 30-40-latki

Dzięki Truskaweczko ;))*

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Piter Niter

Adres e-mail: walenty3672@o2.pl

Telefon: (brak)

Gadu-gadu: 44359250

Adres pocztowy: (brak)

Inny kontakt: (brak)

tu sa dane do magika dla tych co szukaja a nie potrafia znalesc , chociaz mysle ze facet lat 40 i samotny to albo ma cos z glowa , albo z interesem.Powodzenia kobietki i dajcie znac czy mialam racje

Gość_lola
          Zgłoś
          Odpowiedz

Nie masz racji . Facet nie myśli interesem, tylko głową i chyba sercem. Jakby myślał interesem to inny wątek by założył. To z tobą jest coś nie tak, skoro publicznie pokazujesz czyjeś dane.

Gość_ONA...
            Zgłoś
            Odpowiedz

@ONA przecież on sam je wstawił więc o co Ci chodzi ? ,swoją drogą jesteś ona czy on ;) ? .

Parę umizgów i połowa sika w majty .

Czlowiek
              Zgłoś
              Odpowiedz

"parę umizgów i połowa sika w majty" a może człowiek naprawdę taki jest jak opisuje, może nie ściemnia tylko zwyczajne chce być jeszcze w życiu szczęśliwy, ale oczywiście jak zwykle musi się spotkać z jakąś dogryzką. Lepiej się chwalić furą, skórą i komórą??? Co? Wtedy to było by sikanie:) i to nie na połowę a na 95%.

fajna
                Zgłoś
                Odpowiedz

Skąd mam wiedzieć jaki jest ,miał swoją rodzinę z jakiś powodów jej nie ma nie jestem wróżką by wiedzieć dlaczego .

Nie tak dawno był temat niejakiego stalownika po pierwszych postach stał bym twardo za kolesiem na barykadzie nierówności traktowania nas przez sądy w przypadku konfrontacji .Potem nastąpiły inne wpisy i już bym za gościem nie stał a wstydził się pochopnej oceny .Facet nie ma problemu ze znalezieniem tej drugiej połowy jak chce ,może bez mała przebierać i jeżeli nie ma nic to jest trochę ....... nie wiem jakiego słowa użyć dla niektórych może i romantyczny :p jak lubią się opiekować dużymi dziećmi .

Czlowiek
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Człowieku tym bardziej nie można osądzać ludzi jeśli się nie wie jacy są, bo można kogoś urazić a chyba nie o to chodzi. Jesteś mężczyzną to tym bardziej ten wątek nie jest skierowany do Ciebie. Niech pozytywnie czy negatywnie oceniają tego Pana kobiety, które go poznają. A facet faktycznie nie ma problemu ze znalezieniem drugiej połowy jak chce i może wybierać, przebierać co też ten magik to tu czyni lub chce uczynić:) A to, że ktoś jest z natury osobą romantyczną to nie znaczy, że jest dużym dzieckiem. Bo można mieć zero romantyczności w sobie a zachowywać się jak dziecko, koło którego trzeba chodzić, wszystko robić ( prać, gotować itd) i matkować mu. Facet jak dziecko to taki, który jest niezaradny, albo którego matka wychowała na mamin synka.

fajna
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 48

@CZŁOWIEK

Co masz na myśli mówiąc, że je wystawił? Je tzn dane , czy kobiety?

Jeśli chodzi o dane to tak sam je wystawiłem , ale problem polegał na tym, żeby panie same wpadły na to jak mnie znaleźć, co dla niektórych to trwało 2-3 minuty, a niektóre nawet nie wiedziały jak się za to zabrać, choć najdalej przedwczoraj był o tym wątek i post. Ale teraz już i tak pozamiatane bo wszyscy wiedzą, nawet ci niezainteresowani. Trudno.

A jeśli chodzi o kobiety to nikogo nie wystawiłem i nie wystawiam. Może będą osoby na tym forum, z którymi rozmawiam na privie i potwierdzą, że żadnych obietnic nie składałem i nie składam,ani propozycji. Więc dalej nie rozumiem w jaki sposób te kobiety wystawiłem? Dałem zwykły post, że szukam kobiety romantycznej w wieku 30-40 lat i potem opisałem siebie. Wydaje mi się ,że jestem w porządku w stosunku do zainteresowanych pań. Nie obiecywałem gruszek na wierzbie, życia w dostatku i kąpieli w mamonie, bo jej nie mam.

Jeszcze raz piszę do wiadomości wszystkich zainteresowanych pań.

Mam 40 lat, jestem romantycznym facetem, który kobiecie pragnie dać szczęście. Nie jestem bogaty chyba,że wewnętrznie, mam wesołe usposobienie, więc panie z poczuciem humoru nie będą żałować. Nic na siłę. Najpierw trzeba się poznać by się polubić, a potem to już może zadziałać tylko siła wyższa i albo będą famfary i zachwyt, albo trąba z sygnałem do odwrotu. Takie jest życie składające się ze zwycięstw i porażek.

magik
                Zgłoś
                Odpowiedz

Ja nie znalazłam , bo po prostu nie mam czasu na pisanie i czytanie forum , o tak zaglądam od czasu do czasu , coś napiszę nawet nie mam loginu , bo kiedyś miałam , nie używałam długo i zapomniałam hasła. No to pozamiatane , jestem gapa i tyle, a może nie byłeś mi pisany ,jak Cię nie znalazłam- trudno. Pozdrawiam - Zapracowana ,Zapominalska.

Gość_gośćZZ
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Chętnie bym się zajął jakąs 30-40 latka :) Poznałbym chętnie miłą, spontaniczną kobietę taką do wszystkiego ;)

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

To poznaj mnie , ale żonaty zdecydowanie odpada, facet po rozwodzie też - mam swoje zasady i ich nie złamię. Wdowiec lub kawaler może być. No to dawaj namiary i się spotkamy, być może się dogadamy.

Gość_gość.
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

ja mam 30 i tez chetnie poznam kobiete do "wszystkiego" zawsze ma byc milo chociaz bez zobowiazan

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 57

Ok, nie jestem ani żonaty ani po rozwodzie.Pisz an surykat.81@o2.pl

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 63

Dostałaś meila to się odezwij .

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Już odpisałem :)

magik
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ja do Ciebie nic nie kierowałem, żebyś Ty mi odpisywał.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jego watek wiec odpowiada .

Gość_piekna
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
123457910 ... 25262728
Przejdź do strony nr
12 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę