Jak taki tajemniczy jesteś , to ja w ogóle nie dostrzegam tych szans. Nie mam czasu biegać po mieście i zaczepiać wszystkich panów 40 l , nieraz 30+ wygląda na 40 , a 40 na 30+ . No nie -ja się wycofuję- sorki, już jedna mniej.
Jakbyś chciała tak bardzo, to wiedziałabyś co zrobić by mnie namierzyć. Tak jak trzy inne kobietki, z którymi bardzo się miło rozmawia na privie. To co łatwo przychodzi, łatwo też odchodzi, więc czasami warto się natrudzić, by mieć tę satysfakcję, że nie łatwo było, ale się udało. I nie poddawaj się tak łatwo.
podpowiedź: poszperaj na forum, a się dowiesz jak znaleźć.
Siedziałam do 1 w nocy i nic , dobrze że mam sobotę wolną, ledwo wstałam. Chyba za trudne to wyzwanie jak dla mnie , dlatego jestem tak długo sama. Pozdrawiam
Siedziałas do 1 w nocy i nic nie znalazlas a mi zajęło to 3 min, aby znaleźć namiar na Magika. trzeba umieć szukac i chcieć znaleźć ;)
jesteś blądynką?wstydze sie za ciebie
jaki ty jesteś słodziódki cukiereczek nie masz wad ale w zamian s ame zalety twoja inteligencja przegrzewa moj 4 rdzeniowy procesor a tak na prawde jestes zwykłym zboczencem
Gość samsael nie pisz bzdur. Nigdzie nie pisałem o wadach, więc nie możesz ich znaleźć. Jestem tylko człowiekiem i popełniam błędy jak każdy, a chodzącym ideałem też nie jestem. Jednak staram się je wyelminować w swoim życiu, by życie było szczęśliwe dla mojej partnerki i dla mnie.
Sadzę,że zdajesz sobie sprawę ile złego może w życiu spowodować choćby kłamstwo, niedopowiedzenia, alkohol czy używanie przemocy. Wciąż słyszy się o tym w mediach.
W trosce o twój komputer nie zabieraj więcej głosu -proszę- a przede wszystkim nie wyzywaj mnie od zboczeńców, bo nim nie jestem.
Kurde, czy to naprawdę trzeba mieć coś nie tak z głową, by napisać, że szukam romantycznej kobiety w wieku 30-40 lat?
Tego nie umiem zrozumieć, co kieruje czasami waszymi wypowiedziami w tym wątku, że sączycie tyle jadu. Przecież nie piszę,że potrzebuje kobietę już, tylko szukam tak?
Chcę żyć i złożyć nowy szczęśliwy związek oparty na miłości, a nie na zauroczeniu, które po kilu latach prysło, a został tylko niesmak i ciągłe pretensje.
Powiem CI Magik skąd w nich tyle zlosci,sami siebie nie lubią .Ciasne głowy
faktycznie nie przepadam za soba a umysl na tyle otwarty w sam raz żeby nie wypadl na ziemie
Dużo słów mało treści jestes politykiem? jest jeszcze jedna możliwość jestem tak tępy że cię nie rozumiem uwzgledniam ta opcje nie martw sie o moj komputer z trudem ale daje z toba rade
lucek ,jak chcesz się w taki sposób wypowiadać i robić sobie jaja z poważnych i chyba przerastających twoją inteligencję tematów, to załóż sobie taki wątek i tam dowcipkuj ile chcesz i z kim chcesz, a nie śmieć tu swoją inteligencją i dołującym humorem
MAGIKU przepraszam ciebie w szczegolnosci pzepraszam wszystkich uczestników tego FORUM za swoje beszczelne zachowanie.
co trzeba zrobić żeby cie namiezyc? mój nóż w twoim sercu wyleczy wszystkie moje kompleksy podaj swój adres pierdoło
oj .i oh jakie to wszystko wypieszczone a pozniej cie zgwałci zamorduje zakopie w ogrodku a twojej mamie powie że wyjechalaś do Kanady
magiku wyczaruj sobie dziewczynke najlepiej z plastikowych butelek żebys nie niszczył śrtodowiska jestes żałosny
WAMIRKO SKARBIE NAPISZ COC O SOBIE MOZE TO BYC KŁAMSTWO NIE ZALEZY MNIE
No to w końcu gdzie chadzasz na ten spacer? i kiedy , bo ja pracuje codziennie , musiała bym urlop wziąć i cały dzień gdzieś czekać, a urlopu już nie mam.