Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                    • Odp.: Poszukuję romantycznej 30-40-latki

Jak taki tajemniczy jesteś , to ja w ogóle nie dostrzegam tych szans. Nie mam czasu biegać po mieście i zaczepiać wszystkich panów 40 l , nieraz 30+ wygląda na 40 , a 40 na 30+ . No nie -ja się wycofuję- sorki, już jedna mniej.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Jakbyś chciała tak bardzo, to wiedziałabyś co zrobić by mnie namierzyć. Tak jak trzy inne kobietki, z którymi bardzo się miło rozmawia na privie. To co łatwo przychodzi, łatwo też odchodzi, więc czasami warto się natrudzić, by mieć tę satysfakcję, że nie łatwo było, ale się udało. I nie poddawaj się tak łatwo.

podpowiedź: poszperaj na forum, a się dowiesz jak znaleźć.

Gość_magik
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Siedziałam do 1 w nocy i nic , dobrze że mam sobotę wolną, ledwo wstałam. Chyba za trudne to wyzwanie jak dla mnie , dlatego jestem tak długo sama. Pozdrawiam

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Siedziałas do 1 w nocy i nic nie znalazlas a mi zajęło to 3 min, aby znaleźć namiar na Magika. trzeba umieć szukac i chcieć znaleźć ;)

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

No potwierdzam :-))))

magik
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 207

Odp.: Poszukuję romantycznej 30-40-latki

jesteś blądynką?wstydze sie za ciebie

Gość_Iwona
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 190

jaki ty jesteś słodziódki cukiereczek nie masz wad ale w zamian s ame zalety twoja inteligencja przegrzewa moj 4 rdzeniowy procesor a tak na prawde jestes zwykłym zboczencem

Gość_samsael
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Gość samsael nie pisz bzdur. Nigdzie nie pisałem o wadach, więc nie możesz ich znaleźć. Jestem tylko człowiekiem i popełniam błędy jak każdy, a chodzącym ideałem też nie jestem. Jednak staram się je wyelminować w swoim życiu, by życie było szczęśliwe dla mojej partnerki i dla mnie.

Sadzę,że zdajesz sobie sprawę ile złego może w życiu spowodować choćby kłamstwo, niedopowiedzenia, alkohol czy używanie przemocy. Wciąż słyszy się o tym w mediach.

W trosce o twój komputer nie zabieraj więcej głosu -proszę- a przede wszystkim nie wyzywaj mnie od zboczeńców, bo nim nie jestem.

Kurde, czy to naprawdę trzeba mieć coś nie tak z głową, by napisać, że szukam romantycznej kobiety w wieku 30-40 lat?

Tego nie umiem zrozumieć, co kieruje czasami waszymi wypowiedziami w tym wątku, że sączycie tyle jadu. Przecież nie piszę,że potrzebuje kobietę już, tylko szukam tak?

Chcę żyć i złożyć nowy szczęśliwy związek oparty na miłości, a nie na zauroczeniu, które po kilu latach prysło, a został tylko niesmak i ciągłe pretensje.

magik
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Powiem CI Magik skąd w nich tyle zlosci,sami siebie nie lubią .Ciasne głowy

romantyczka
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

faktycznie nie przepadam za soba a umysl na tyle otwarty w sam raz żeby nie wypadl na ziemie

Gość_Lucyfer
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 196

Dużo słów mało treści jestes politykiem? jest jeszcze jedna możliwość jestem tak tępy że cię nie rozumiem uwzgledniam ta opcje nie martw sie o moj komputer z trudem ale daje z toba rade

Gość_Lucyfer
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

lucek ,jak chcesz się w taki sposób wypowiadać i robić sobie jaja z poważnych i chyba przerastających twoją inteligencję tematów, to załóż sobie taki wątek i tam dowcipkuj ile chcesz i z kim chcesz, a nie śmieć tu swoją inteligencją i dołującym humorem

Gość_zniesmaczony
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 200

MAGIKU przepraszam ciebie w szczegolnosci pzepraszam wszystkich uczestników tego FORUM za swoje beszczelne zachowanie.

Gość_Lucyfer
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 206

co trzeba zrobić żeby cie namiezyc? mój nóż w twoim sercu wyleczy wszystkie moje kompleksy podaj swój adres pierdoło

Gość_Iwona
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 189

oj .i oh jakie to wszystko wypieszczone a pozniej cie zgwałci zamorduje zakopie w ogrodku a twojej mamie powie że wyjechalaś do Kanady

Gość_Lucyfer
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

magiku wyczaruj sobie dziewczynke najlepiej z plastikowych butelek żebys nie niszczył śrtodowiska jestes żałosny

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

WAMIRKO SKARBIE NAPISZ COC O SOBIE MOZE TO BYC KŁAMSTWO NIE ZALEZY MNIE

Gość_Monka.S.
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 33

No to w końcu gdzie chadzasz na ten spacer? i kiedy , bo ja pracuje codziennie , musiała bym urlop wziąć i cały dzień gdzieś czekać, a urlopu już nie mam.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
    1234689 ... 25262728
    Przejdź do strony nr
    12 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -
    Losowa firma:
    Salon Kosmetyczny Agata Żelazowska
    Branża: Kosmetyczne salony
    Dodaj firmę