A mnie się zawsze wydawało ,że w miłości jest równouprawnienie, bo uszczęśliwiać kogoś , samemu nie będąc szczęśliwym to porażka. Trzeba tyle samo dawać z siebie,co i dostawać od partnera życiowego. I to dotyczy się zarówno kobiet jak i mężczyzn.
No to pierwsze spotkanie z "miłością" zaczniesz od spisania umowy, wszystko z góry poustalasz ... :-) żebyś Broń Boże mniej nie dostał czasem, albo dał za dużo ... pamiętaj ... "kocha się za nic"
p.s. ... acha, jestem facetem.
Może Ty się spotkaj ze swoją miłością na randce u notariusza i podpisz papiery, żeby przypadkiem ktoś Cię nie wpuścił w maliny. Ja tego nie potrzebuję, wierzę że kobiety czasami więcej dają miłości i ciepła niż mężczyźni, ale ja nie chcę więcej, ale wystarczy mi tyle samo.
Ciekawe jak to zmierzyć - a może zważyć lub policzyć - czy dostaje się i daje tyle samo :) Będziesz co miesiąc robił bilans ?:)
Badz tak dobry i powiedz kto wygral ten test.
Za duzo lusterka za mało samokrytyki oby tak dalej
Gajos,Ty Lucyferze,aleś sobie pseudo dodał,to jak mamy na Ciebie mówić?Wpadnij pod sklep wieśniaków,jutro o5:00 rano,jak zwykle pogadamy o życiu codziennym żuli.
nigdy nie byLeś pod sklepem ani o 5 rano ani o5 nigdykolwiek ,bo gdybyś tam przychodził tobys wiedział jakich słów się tam nie używa
Dodam jeszcze dla uzupełnienia, ze ja mieszcze się w górnym przedziale wiekowym, podanym dla przedstawicielek płci pięknej.
To może zdradzisz , w jakich godzinach np. wychodzisz na spacer i gdzie? O tylko tyle i będziemy Zaczepiać wszystkich panów ok 30 lat hahaha, ale będą miały chłopaki radochę , jak będę każdego pytać Ty jesteś magik. Chłopaki z góry was przepraszam. No to gdzie chodzisz na spacery , bo ja NA NASZE MOLO I JEZIORKO I KARMIĘ NASZE ŁABĘDZIE. no to do zobaczenia magiku !
Górna cyferka, a nie dolna. Szukaj koło 40 prawie łysy (by było więcej miesca do całowania), brzydki, ale romantyczny i uśmiechnięty. hahahahaha
czyli po odrobinie szczerości nagle zainteresowanie Pań opadło... Spodziewały się zapewne przystojnego bruneta, umięśnionego i z uśmiechem niczym Clarc Gable...
To była podpucha. Ale na poważnie faktycznie 40 na karku, zwykły, wesoły, romantyczny i szukający , wciąż wielkiej miłości
Magik ale z Ciebie romantyczny pieszczoch, no no… Jestem pod wrażeniem szczerości. Zwykle wątki są o poszukiwaniu w nieco innym celu. A u Ciebie jest to takie szukanie… żeby nie znaleźć… Na miłość nigdy nie jest za późno. Powiadają, że facet powinien być przystojniejszy od… Więc zapewne znajdziesz swoją połówkę i miłość. Pamiętaj, że spada ona na nas zawsze w najmniej oczekiwanym momencie. Czasem możemy pomylić ją z zauroczeniem czy zakochaniem… a dowiadujemy się o niej po jakimś czasie… a czasem gdy nam się wymyka z dłoni gdy gdzie indziej szukamy szczęścia. Dlatego nigdy nie ignoruj osoby, która kocha i martwi się o Ciebie, bo pewnego dnia możesz zrozumieć, że straciłeś Księżyc a może Słońce (jak wolisz) podczas łapania gwiazd. A chętnie spadających „gwiazd” jest tu wiele… jak już zauważyłeś…
Pozdrawiam
Oj czarodziejko , ale pięknie to napisałaś. Mnie taki ktoś właśnie przeszedł koło nosa, bo patrzyłem nie na dobroć , serce ,miłość mi dawane , tylko na zupełnie nieistotne rzeczy . Zamieniłem anioła na diabła. Ale już jest za póżno , by to odwrócić.
czarodziejko, faktycznie, pieknie napisałaś....
Do gość G. wczoraj 20:34
Nigdy nie jest za póżno na szczeście :)
NO NO czarodziejko dzięki, że tak to ujęłaś. Ja tylko próbuję pomóc szczęściu. Nikogo nie mam zamiaru wykorzystywać i dlatego ten wątek jest inny. Mnie nie chodzi o zabawkę , bo żadna istota na to nie zasługuje, by być tak traktowaną. Ja wierzę w uczucie, które wiąże dwa serca, umysły i tworzy jedność. Ale drogie panie musicie się wiedzieć, że tylko jedna ma szansę , a która, tego jeszcze nie wiem. Jak na razie szanse są wyrównane dla wszystkich.