Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
            • Odp.: Poszukuję romantycznej 30-40-latki

A mnie się zawsze wydawało ,że w miłości jest równouprawnienie, bo uszczęśliwiać kogoś , samemu nie będąc szczęśliwym to porażka. Trzeba tyle samo dawać z siebie,co i dostawać od partnera życiowego. I to dotyczy się zarówno kobiet jak i mężczyzn.

Gość_magik
              Zgłoś
              Odpowiedz

No to pierwsze spotkanie z "miłością" zaczniesz od spisania umowy, wszystko z góry poustalasz ... :-) żebyś Broń Boże mniej nie dostał czasem, albo dał za dużo ... pamiętaj ... "kocha się za nic"

p.s. ... acha, jestem facetem.

Gość_s ...
                Zgłoś
                Odpowiedz

Może Ty się spotkaj ze swoją miłością na randce u notariusza i podpisz papiery, żeby przypadkiem ktoś Cię nie wpuścił w maliny. Ja tego nie potrzebuję, wierzę że kobiety czasami więcej dają miłości i ciepła niż mężczyźni, ale ja nie chcę więcej, ale wystarczy mi tyle samo.

Gość_magik
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

Odp.: Poszukuję romantycznej 30-40-latki

Ciekawe jak to zmierzyć - a może zważyć lub policzyć - czy dostaje się i daje tyle samo :) Będziesz co miesiąc robił bilans ?:)

Gość_Ewa
                Zgłoś
                Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 167

Badz tak dobry i powiedz kto wygral ten test.

Gość_Ewa. z Wa-wy
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 169

Za duzo lusterka za mało samokrytyki oby tak dalej

Gość_Lucyfer
        Zgłoś
        Odpowiedz

Gajos,Ty Lucyferze,aleś sobie pseudo dodał,to jak mamy na Ciebie mówić?Wpadnij pod sklep wieśniaków,jutro o5:00 rano,jak zwykle pogadamy o życiu codziennym żuli.

Gość_Prosta Kunów
          Zgłoś
          Odpowiedz

nigdy nie byLeś pod sklepem ani o 5 rano ani o5 nigdykolwiek ,bo gdybyś tam przychodził tobys wiedział jakich słów się tam nie używa

Gość_lGajos
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Dodam jeszcze dla uzupełnienia, ze ja mieszcze się w górnym przedziale wiekowym, podanym dla przedstawicielek płci pięknej.

Gość_magik
      Zgłoś
      Odpowiedz

To może zdradzisz , w jakich godzinach np. wychodzisz na spacer i gdzie? O tylko tyle i będziemy Zaczepiać wszystkich panów ok 30 lat hahaha, ale będą miały chłopaki radochę , jak będę każdego pytać Ty jesteś magik. Chłopaki z góry was przepraszam. No to gdzie chodzisz na spacery , bo ja NA NASZE MOLO I JEZIORKO I KARMIĘ NASZE ŁABĘDZIE. no to do zobaczenia magiku !

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Górna cyferka, a nie dolna. Szukaj koło 40 prawie łysy (by było więcej miesca do całowania), brzydki, ale romantyczny i uśmiechnięty. hahahahaha

Gość_magik
          Zgłoś
          Odpowiedz

czyli po odrobinie szczerości nagle zainteresowanie Pań opadło... Spodziewały się zapewne przystojnego bruneta, umięśnionego i z uśmiechem niczym Clarc Gable...

Gość_scarlet
            Zgłoś
            Odpowiedz

To była podpucha. Ale na poważnie faktycznie 40 na karku, zwykły, wesoły, romantyczny i szukający , wciąż wielkiej miłości

Gość_magik
              Zgłoś
              Odpowiedz

Magik ale z Ciebie romantyczny pieszczoch, no no… Jestem pod wrażeniem szczerości. Zwykle wątki są o poszukiwaniu w nieco innym celu. A u Ciebie jest to takie szukanie… żeby nie znaleźć… Na miłość nigdy nie jest za późno. Powiadają, że facet powinien być przystojniejszy od… Więc zapewne znajdziesz swoją połówkę i miłość. Pamiętaj, że spada ona na nas zawsze w najmniej oczekiwanym momencie. Czasem możemy pomylić ją z zauroczeniem czy zakochaniem… a dowiadujemy się o niej po jakimś czasie… a czasem gdy nam się wymyka z dłoni gdy gdzie indziej szukamy szczęścia. Dlatego nigdy nie ignoruj osoby, która kocha i martwi się o Ciebie, bo pewnego dnia możesz zrozumieć, że straciłeś Księżyc a może Słońce (jak wolisz) podczas łapania gwiazd. A chętnie spadających „gwiazd” jest tu wiele… jak już zauważyłeś…

Pozdrawiam

Gość_czarodziejka
                Zgłoś
                Odpowiedz

Oj czarodziejko , ale pięknie to napisałaś. Mnie taki ktoś właśnie przeszedł koło nosa, bo patrzyłem nie na dobroć , serce ,miłość mi dawane , tylko na zupełnie nieistotne rzeczy . Zamieniłem anioła na diabła. Ale już jest za póżno , by to odwrócić.

Gość_gość.G.
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

czarodziejko, faktycznie, pieknie napisałaś....

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 39

Do gość G. wczoraj 20:34

Nigdy nie jest za póżno na szczeście :)

Gość_gość .J.
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 34

NO NO czarodziejko dzięki, że tak to ujęłaś. Ja tylko próbuję pomóc szczęściu. Nikogo nie mam zamiaru wykorzystywać i dlatego ten wątek jest inny. Mnie nie chodzi o zabawkę , bo żadna istota na to nie zasługuje, by być tak traktowaną. Ja wierzę w uczucie, które wiąże dwa serca, umysły i tworzy jedność. Ale drogie panie musicie się wiedzieć, że tylko jedna ma szansę , a która, tego jeszcze nie wiem. Jak na razie szanse są wyrównane dla wszystkich.

Gość_magik
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
123578 ... 25262728
Przejdź do strony nr
12 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
"Ilando" Grzegorz Drogosz
Branża: Komputery
Dodaj firmę