Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Odp.: Poszukuję romantycznej 30-40-latki

melduje sie jestem kobieta mieszcze sie w twoim przedziale prawie 32 lata wolna w trakcie obmyslania planu na rzucenie nalogu palenia , romantyczka i chce przeyz wielka milosc :)

Gość_ona
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Poszukuję romantycznej 30-40-latki

ONA- już czytałem parę słów o Tobie, bo podpisujesz się zawsze tak samo. I chwała Ci za to. Bo wiem z kim i o kim rozmawiam oraz wiem , jakie masz myślenie czytając twoje posty. A podobają mi się, nie ukrywam :))))

Gość_magik
        Zgłoś
        Odpowiedz

o w morde jest nas dwie

Gość_ona
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Mam ponad 30 lat i pasuję do tego opisu :) Wciąż mam nadzieję, że wielka miłość jeszcze przede mną :)

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Jeszcze niejest tak zle u nas za granicą to dopiero prowadzą rozwiodły tryb życia,wiekszość żyje nie jak człowiek i jego pewne wartości ale jak zwierzeta w stadzie

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Oj u nas nie jest lepiej , jest z każdym dniem coraz gorzej. Zanikają już i u nas wartości takie jak miłość , wierność , lojalność ,uczciwość. Każdy myśli o sobie , ale niestety takie czasy. I właśnie z tego powodu ja wybrałam życie singielki , bo rozczarowanie jest bardziej bolesne niż samotność.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Ale odzew, a już myślałem, że mnie zbesztają, co on pisze, takich nie ma. No proszę panowie, istnieją kobiety pragnące poczuć motyle w brzuchu. Tylko choć jestem magikiem, to w żaden sposób nie umiem znaleźć jakichkolwiek wskazówek na kontakt.

No panie, ciekawe, czy któraś wpadnie jak mnie zaczepić. Taki malutki test na inteligencję, choć nie wątpię, że wszystkie jesteście inteligentne.

Czekam.

Gość_magik
      Zgłoś
      Odpowiedz

No to wychodzi że się te fajne dziewczyny (po 30-ce) rozczrują bo okazuje się że ten "magik" to narcyz jakiś czy "cóś" ... a One nie tego pragną naprawdę.

Gość_s ...
        Zgłoś
        Odpowiedz

Nie narcyz, tylko facet, który chce przeżyć życie u boku kobiety, z którą będzie dzielił troski, radość i miłość, czyli na dobre i złe aż do końca życia.

magik
          Zgłoś
          Odpowiedz

A mnie się wydaje że jeśli szuka się miłości to siebie stawia się na "drugim planie", ale może to tylko mnie się tak wydaje ... :-)

Gość_s ...
            Zgłoś
            Odpowiedz
12467 ... 25262728
Przejdź do strony nr
12 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -