O to jesteśmy podobni , bo ja siebie tez kocham,powiem więcej uwielbiam samą siebie. A jakie zabawy proponujesz , bo byle czym się nie zadowolę- samotną diablicą zostać wolę!!!!!
W szachy grać raczej nie będziemy ale na pewno coś się wymyśli to co przyjemne to zakazane a co zakazane to moja DOMENA
mam38 lat i twoje pampersy raqczej nie beba potszebne
Lucek, ale za to korepetycje z języka polskiego będą Ci na pewno potrzebne,
Ach ten pyszny spirytus od naszych wschodnich przyjaciół ja wiem że to nie wymówka ale płaty czołowe po tym zczochrane
melduje sie jestem kobieta mieszcze sie w twoim przedziale prawie 32 lata wolna w trakcie obmyslania planu na rzucenie nalogu palenia , romantyczka i chce przeyz wielka milosc :)
ONA- już czytałem parę słów o Tobie, bo podpisujesz się zawsze tak samo. I chwała Ci za to. Bo wiem z kim i o kim rozmawiam oraz wiem , jakie masz myślenie czytając twoje posty. A podobają mi się, nie ukrywam :))))
Mam ponad 30 lat i pasuję do tego opisu :) Wciąż mam nadzieję, że wielka miłość jeszcze przede mną :)
Jeszcze niejest tak zle u nas za granicą to dopiero prowadzą rozwiodły tryb życia,wiekszość żyje nie jak człowiek i jego pewne wartości ale jak zwierzeta w stadzie
Oj u nas nie jest lepiej , jest z każdym dniem coraz gorzej. Zanikają już i u nas wartości takie jak miłość , wierność , lojalność ,uczciwość. Każdy myśli o sobie , ale niestety takie czasy. I właśnie z tego powodu ja wybrałam życie singielki , bo rozczarowanie jest bardziej bolesne niż samotność.
Ale odzew, a już myślałem, że mnie zbesztają, co on pisze, takich nie ma. No proszę panowie, istnieją kobiety pragnące poczuć motyle w brzuchu. Tylko choć jestem magikiem, to w żaden sposób nie umiem znaleźć jakichkolwiek wskazówek na kontakt.
No panie, ciekawe, czy któraś wpadnie jak mnie zaczepić. Taki malutki test na inteligencję, choć nie wątpię, że wszystkie jesteście inteligentne.
Czekam.
No to wychodzi że się te fajne dziewczyny (po 30-ce) rozczrują bo okazuje się że ten "magik" to narcyz jakiś czy "cóś" ... a One nie tego pragną naprawdę.
A mnie się wydaje że jeśli szuka się miłości to siebie stawia się na "drugim planie", ale może to tylko mnie się tak wydaje ... :-)