Jak nie odbijasz się w lustrze, to już jesteś MÓJ , nie oddam Cię diablicy za żadne skarby świata
Wpadnij .moje okno jest zawsze otwarte dla wszystkich nietoperzy. Przygotuje pysznego drinka z jakiegoś polityka
Wpadnę na pewno, lubię takie drinki, tylko nie z rudych , bo możemy się zatruć. Czekaj , będę o północy!!!!
dzisiaj masz ostatnią ostatnią szansę zaprowadze cie do raju popatrzymy z daleka ja tam na razie nie mam wstępu
Moje okno jest dla ciebie zawsze otwarte .Problem:Czy trafisz?
Lucyferku , najdroższy , sorki ,pomyliłam okna. Trafiłam na jakiegoś zboczka i ledwo z życiem uszłam . Może dzisiaj mi się uda. Całuje Cię gorąco- w szyję oczywiście!
zakoczałem sie w tobiie cukiereszku
Mój Ty Książe Piekieł !!!!!! uwielbiam Cie , nikt mnie jeszcze nie nazwał cukiereczkiem.To do zobaczenia , jak zwykle o północy ...tylko Ty dzisiaj liczysz gwiazdy , a ja szukam czterolistnej koniczynki.
zakochałem a gdzie twija mordeczka pyszna
ODDAM CI SERCE DUSZE I NIEBO
Komu????pewnie ją na fotce zobaczyłeś? Oj faceci, faceci wy jednak jesteście wzrokowcami.
Feministka? nawet tobie facet będzie potrzebny wczesniej lub pózniej nie widziałem jej na żadnej fotce po prostu lubie jej poczucie humoru
... i całe szczęście bo widok byłby podobny w skutkach jak w przypadku Bazyliszka :)
nie kracz jeszcze zatańczyymy w swietle KSIEŻYCVA
Bazyliszek jest przereklamowany próbowałem nie dziala
WAMPIRKO PROSZE NAPISZ COS BO JAK PATRZE NA TO CO SIE TU DZIEJE TO MNIE .......TRAFIA
Gościu Prosze , co Ci mam napisać? Co Cie tak denerwuje? i co się takiego dzieje? Nic nie rozumiem !!!!chyba jestem wampirka blondynką.
nawrzucaj mi jak nie masz co napisać , najlepiej po Arabsku żeby Administrator cie nie wywalił ,chociaż jak widzę co tu jest pisane to zaczynam wątpić w istnienie Administratora