Nie wymiękam tylko trzymam się swojego .
Jakbym zmiękł to szybciutko wysłałbym fotkę do Limonkowej z podziękowaniem za możliwość spotkania .
To Limonkowa mięknie , bo boi się zagrać w ciemno .
ale chcesz ja bzyknac.. wilii wstydz siee....
chyba pomyliles adresy kolego...
Willi miekki karaluch z ciebie . A napalenie jest najlepszy balsam a chęciami masz wypchany cały regał w piwnicy . Oglądaj go tam i ulżyj.
Limonka ja ci wysle fotkę. Spotkasz się ze mną?
Limonka a ja dam Ci placka , spotkasz się ze mną ?
Nie dość, że spękałaś to jeszcze jesteś ordynarna. Afffuj.
Limonka nie potrzebnie mnie obrażasz . Wcale jakoś nie szlocham , że do spotkania nie doszło .
Jakoś dziwnie świat postrzegasz skoro uważasz , że napalony na ciebie byłem .
No cóż komedię ze zdjęciem odegrałaś - willi nie chciał foty pokazać to miękki karaluch z niego i spotkania nie było oczywiście z jego winy , bo przecież wszyscy widzieli , że chciałam .
Kto mądry to odpowiednie wnioski z naszej rozmowy na forum wyciągnie .
No i doczekałam się zakończenia wątku limonkowa konta willi .
Sorry Limonkowa , ale ośmieszyłaś się szczególnie ostatnią wypowiedzią . Przegrałaś gwiazdo tak jak obstawiałam .
Limonkowa od poczatku zapowiadała się na ,,krowę co duzo muczy ale..." lub erotomanka gawędziarka ;)
Limonkowa przegrała to starcie. Willi brawo!
No to było do przewidzenia. Tajemnicza forumowa femme fatale, ha, ha...
Bystry jakiś ty bystry, ale krótkowzroczny. Kobiety potrzebują młodszych by się zabawić, a starszych lub rówieśników by z nimi być. Jeśli jesteś taka zabaweczką to gratuluje. Ja nie chciałabym chłopca do łóżka, a mężczyzny na co dzień. Jeden mężczyzna w zupełności wystarczy taki który jest przy mnie i w nocy i w dzień. Na którego mogę liczyć zawsze a nie tylko wtedy kiedy on ma czas, albo kiedy nie jest z inną.
Mlodszy lubi dominacje kobiety .
ok siłownia/- niedziela po 16 KSZO Zapraszam hejj