i jak samotna 25 znalazlas ksiecia z bajki albo ksiecu ciebie wy to chyba jestescie jacys desperaci bardzo urodziwi ale wam tez szczescie sie nalezy a przedewszystkim milosc od pierwszego smsa powadzena dajcie tu znac czy poznaliscie kogos warego uwagi, a moze bedzie jakis slub powodzena szczescia zycze
tu na forum nie ma co liczyć na poznanie kogoś wartościowego.Pisza sami desperaci/ki , że nie nazwie inaczej tych osób. Żadne biura , fora- od tego z daleka , bo można nieźle sieę wpakować w coś co zniszczy reputacje , a nawet życie. Bardziej inteligentni zrozumieją o co chodzi i na pewno w takie znajomości wchodzić nie będą.Uważajcie na zakalce męskie i żeńskie.
Wręcz przeciwnie . Na forum jest wiele bardzo ciekawych osób, ale te osoby się nie ujawniają. Sam poznałem kilka fantastycznych kobiet, z nimi od czasu do czasu rozmawiam, mamy kontakt telefoniczny, spotykamy się , rozmawiamy, spędzamy miło czas. Zawsze to jakaś odmiana od szarej samotnej rzeczywistości.
@skromny każdy wieczor z inną - fajna mi odmiana
Bez przesady. Nie jestem żadnym podrywaczem. Raczej spotkania na stopie koleżeńskiej, luźne dyskusje, miłe spędzenie czasu i każdy grzecznie do swojego domku. Wierzyć nie musicie, przyjąć do wiadomości należy. Tyle w tej materii.
Nie absolutnie. Dlaczego? Dodałem jedynie informacje, które nie były wcześniej podane, ponieważ nie sądziłem, że ktoś od razu weźmie mnie za podrywacza, który co wieczór ma inną towarzyszkę. Z koleżankami spotykamy się sporadycznie raz na jakiś czas, a nie codziennie. Rozmawiamy na skypie często, więc mamy kontakt bardzo dobry.
jestem do dyspozycji.a jest na czym oko zawiesić?czekam ,
Wiesz co w tej chwili nie za bardzo wierzę w to że istnieje jakiś porządny mężczyzna.
bo nie istnieje ,na forum na pewno nie , a w realu jak juz porządny to taki którego nawet 70 -tka nie chciała by oglądać, albo taki co siedzi uwiazany, gary myje i boi sie własnego cienia , bo żonka po gębie da jak powie ,że białe jest białe , a ona twierdzi że jest inaczej.
Ty sama nie jesteś bez winy. Człowiek przez całe życie się uczy na swoich błędach. I wiem, że doskonale zdajesz sobie z tego sprawę. Nie będę Cię oczerniać ani ganić. Grunt abyś wyciągnęła wnioski, wzięła się w garść i nie popełniła takiego błędu w przyszłości. Faceci zawsze będą kłamać, zdobywać, próżnować, bawić się, taka już ich natura. Żeby zdobyć kobietę facet obieca jej WSZYSTKO. Dosłownie. Najczęściej na tym poprzestają bo z realizacją obiecanek różnie bywa.
gość monia, a wierzysz w cuda? A wierzysz, ze może jest taki co czeka na taką jak Ty? Jesli juz nie wierzysz to siedź cicho w kącie i żyj dalej. Tylko za kilka lat będzie Ci żal,ze zmarnowałaś cześć swojego życia. Kto nie szuka - nie znajduje, co nie znaczy ze masz brać wszystko co sie nawinie pod rękę.
Gościu 2013-04-02, 21:30 powiem to tak. Dziś na topie sa panowie po 40-stce, przyprószeni siwizną , z małym brzuszkiem, gorącym sercem i pomysłem na życie. Tylko,że takich brak. Wszyscy zajęci, a jeśli jakiś wolny to nie szuka desperatki, która leci na kasę, ale kobiety która da mu to czego szuka. A czego szuka, to się domyśl.
10:28 chyba kpisz . Ja jestem 40+ wolna , ale gdybym miała wybierać to wolałabym kawalera tzw starego 30 z małym plusem, bez brzuszka i nie musi mieć serca gorącego , byle by miał temperament gorący i najważniejsze żeby był wolny , a nie jakiś rozwodnik po przejściach , czy żonaty - tacy niestety dla mnie na pozycji straconej są. A 40+ to nie przyprószony siwizną, bo nie ma co być przyprószone . Kawaler nawet 40 l dla mnie towar dobry i wcale nie desperat , tylko rozważny . Pozdrawiam was panowie kawalerowie.
Kobiety wolą młodych facetów. Wiem to po sobie.
Oj @bystry widzę , że masz i w tym względzie doświadczenie.I małomówny jesteś. Lubie takich facetów którzy mało mówią , więcej robią , ale nie podrywam Cię.Mam zasady nigdy zajętych.Pozdrawiam.