zaraz zaraz...... czyżby mnie tu obrażano ?
Sama jestes sobie winna, przez pisanie takich a nie innych postow.
@21:30 i dodaj że łysiejącymi w wyciągniętych kalesonach i z niemocą . A tak na poważnie to chyba swojego starego opisałeś i nie łudź się że nie będziesz do niego podobny . Nie ulegnie wrona sokoła .
A ja gruby nie jestem ale mięsień piwny posiadam, bo troche tego sie wypija.
@21:30 jak masz taki "szacun" do Limonki to może pora na złożenie hołdu w realu .
A ja poszukuję mężczyzny o dobrym sercu przede wszystkim, ktoremu zalezy jeszcze na stałym zwiazku, w wieku 26-30. Ale czy są jeszcze tacy? :-/
Liliana ja poszedłbym dalej , w filmach rysunkowych . A może troszkę warto głębiej spojrzeć w siebie ..
samotna25 zostaw jakis namiar na siebie, ja mam 29 lat,tez szukam fajnej dziewczyny. Moze warto wymienic kilka zdan i poznac sie blizej.pozdrawiam
Właśnie samotna, podaj jakiś kontakt do siebie. Może jakieś imie wzrost kolor włosów. Jakie cechy mam mieć ktoś kogo byś akceptowała
Podaje num tel, gg nie mam. 507860377 szukam mezczyzny powaznie myslacego o zyciu
Spodziewają się "poważnie myślących" tylko o jednym
Niestety sporo jest takich, mam nadzieje ze gdzies jeszcze są Ci prawdziwi...
Ja niedawno poznałam wspaniałego mężczyznę - tak myślałam. Starszy o 9 lat. Wiedziałam ze nie mieszka z żoną, jest sam. Nie podejrzewałam nic, miał dla mnie czas, rozmawiał godzinami przez telefon ze mną nawet w domu... Dowiedziałam się że ma 2 dzieci o żadnym rozwodzie nie ma mowy... Wszystko obróciło się przeciw mnie. Żona nie wierzyła w ani jedno moje słowo co mówię o nas bo to wszystko kłamstwo. Tacy są tu faceci.
A ja polecam ciekawą audycję prowadzoną przez psychologa Mateusza Grzesiaka o podstawowych zasadach budowanie dobrych relacji w związku. Transmisja jest na żywo, trwa od 20ej, trochę się spóźniłam, ale już się zasłuchałam w to co można tam usłyszeć :)
http://fb.streamonline.biz/?hash=2g0r9z87e72si30i0a930kx02zaj49dd
monia Żal ściska,ze jeszcze takie przypadki chodzą po ziemi. Tacy psują reputację facetom, którzy naprawdę chcą zmienić swoje życie, znaleźć osobę z którą tworzyć będą zdrowy i uczciwy związek oparty na miłości , prawdzie i wzajemnej uczciwości.