ja tez takowej szukam
od bardzo dawna
nie ma takich kobiet....
gregor528 kochanie każdy facio to dran .
Hey limonka nie mam zamiaru wojować z tobą , ale jak na razie nie widzę , żeby któryś z facetów potwierdził , że w realu jesteś taka jak piszesz w samozachwytach o sobie . Jeżeli już tylu ustrzeliłaś to faceci lubią się chwalić i któryś zacząłby coś bąkać o twoich wdziękach , a tu cisza .... daje do myślenia .
@brzydall tobie każda się podoba i tak musisz mówić . Łowisz na tym forum już z roczek i raczej wybredny nie jesteś .
Chyba "mądra inaczej", he, he, sądząc po wpisach.
@brzydal i jesteś chudziakiem ? Czy nie doszło do przymiarki ? Tylko nie mów że jesteś szczupły .
Brzydall jest sympatyczny , łatwo nawiązuje kontakty , jest bardzo lubiany .Podoba się kobietom .
Limonka to zmiksowane siostry Grycan z Magdą Gessler , kuchenna rewolucja .
Jak można się chwalić tym. Kultury za grosz nie macie.
Limonkowa Po pierwsze nie kochanie. Po drugie nie każdy facet to drań. Po trzecie u mnie nie masz szans więc się nie podlizuj.
panowie jak czytam wasze wpisy smiac chce mi sie z was... jestescie desperatami siedzicie na necie i piszecie glupoty... faceci po 40 siwiejacy z duzymi brzuchami z inteligencja 10 latka...szacun dla limonki ze tak potrafi was ustawiac i manipulowac wami...chyba desperaci z was duzi...
A limonka pierwsza desperatka forumowa, nie ma co robić i realizuje swoje fantazje na forum. A w realu do bólu przeciętna i z wyglądu i z gadki.
@takijeden , jeżeli brzydall tylko na kawie skończył to coś w tym jest ..
Limonka sama jak duża dziewczynmka, albo - stara maleńka