no właśnie nie ma się to o czym piszesz do żadnych realiów, a jedynie do twojego wyimaginowanego światka, gdzie ty jestes bóstwem a reszta ci służy.
Nie, nie zazdrość bo łajdaczek nie lubię, tylko szanujące się kobiety, które myślą tym co mają w głowie a nie między nogami.
Po co piekno zewnetrzne jak sie jest pustym w srodku
Może by jakiś kasting przeprowadził na dziewczynę dla @magika? Mogę zasiąść w jury :P Ale jakby ja mu wybrał, to by go do końca życia nie opuściła! :)
Magik się waha bo nie wie czy Grodzka jest panną czy nie .
hehehehe ciekawe , to może dla mnie tez kogoś znajdziesz ? tylko raczej nie romantyka tylko mocno stapajacego po ziemi :):)
12:32 - musisz podac mi parę informacji na swój temat, a już ja Ci taki PR zrobię, że Cię wszystkie będą chciały! :P
Wyzwolona @limonkowanimfa podchodzi do @magika w barze i z zalotnym uśmiechem na ustach pyta:
-Masz ochotę na odrobinę magii ze mną?
Oczy mu się zaświeciły i zaciekawiony pyta:
- Magii? A co dokładnie masz na myśli?
- Idziemy do mnie, siadam na Tobie, bzykamy się, łapiesz zadyszkę, a potem "czary mary" i znikasz.
13;23 rozbawiłes mnie do łez. A dowcip w stylu Gienka . :):) Tak to jest z tą romantycznością.
Faceci są dziwni chcieliby by kobiety zabiegały o nich a jak sie to robi to zadyszka mija .
Limonkowa, bo to chodzi o tego króliczka, co go gonic trzeba, ale nie łapac ;) Już to kiedyś mówiłem. Czyli, zachęcasz delikatnie, niby mimochodem, a jak taki delikwent biegnie z wywieszonym ozorem, to Ty mu robisz figę z makiem :P
Slawko madry facet jesteś.
@13:23 doskonałe , oj dostanie Ci się od Limonkowej oj dostanie ...