No własnie nie doswiadczone i dlatego moj facet zostawił mnie dla doswiadczonej 40-latki ;( która jest wyrafinowaną ...
Szkoda mi was. Tylko o doświadczeniu piszecie. Gdzie miłość? Gdzie wzajemny szacunek? Oj, ja chyba nie pasuję do dzisiejszego świata. Tyle dobrego, że mam wspaniałego męża, który podziela moje zdanie i myśli tak jak ja.
Z takim romantykiem się kiedyś spotykałam. Miałam dośc. Irytowała mnie jego nadwrażliwośc . Za duzo miłych słów z którymi przesadzal . Nudnosci.
Ja też nie lubie takiego słodzenia . Facet ma robic to co powinien , a nie truć cztery litery komplementami
Nie wszystkie kobiety są takie jak wy limonkowanimfa i gość 16:25. Ja wolę stabilizację, a seks ma być uzupełnieniem miłości. Różnica między mną a wami jest taka, że ja jestem w szczęśliwym związku od wielu lat a wy ciągle poszukujecie i będziecie to robić do końca swoich dni ..
no no wypraszam sobie, się nie wrzuca wszystkich do jednego wora....
Jestem wdową mam 45 lat i jestem bardzo samotna oderwałabym się od rzeczywistości (pracy znajomymi itp)z poważnym człowiekiem.
odezwij się do mnie mam 38 lat mieszkam w Kunowie,nie lubię pracować i ów pracy nie mam,jestem majętny w postaci butelek z wina od Mansona, własno ręcznej roboty,posiadam pole uprawne z zimiokami,moje zalety, leżeć ile sie da, pic do bólu,mam na imie Piter i kocham jeść dużo....jabłek bo przeważnie nie mam co.pozdrawiam wszystkie chętne laseczki tak do czterdziestki
O to masz coś z Kiepskiego. No to jesteś w moim typie , ja jestem pracoholiczka , moge pracować na ciebie , a ty będziesz przed telewizorkiem piwko pił . Już cie kocham , podaj namiary i jutro zaręczyny , a pojutrze ślub. Właśnie całe życie takiego mena szukałam.
znajomość ze mną
zaszkodzi ci bardziej niż palenie papierosów ale proszę bardzo :516433144
Napisz chociaż ile masz lat , bo 50l dziadka nie chcę , żebym musiała jeszcze pampersy zmieniać, tego szczęścia już by mi za wiele było
Ala bałagan na tym forum nie wiadomo kto z kim rozmawia!
A co chcesz przyłączyć się do dyskusji ??? a może wierzysz w miłość, albo jesteś romantyczny ?? hahahaha to chętnie się z tobą spotkam ....w piekle
spotkajmy się tutaj > najpierw zabawa pózniej Piekło a co do miłości ... jasne ze wierze kocham SIĘ przeciez od poczatku wszechświata!
Lucyfer… Och Ty egoisto!!! Jest tego wielki plus. Taka miłość jest bezgranicznie oddana i prawdziwa. A czy podobasz się sobie?
nie wiem nie odbijam sie w lustrze