To twoje zdanie , ale powiem ci prywatnie , że raczej w mojej ocenie niewiele stracę .
40 kilka lat siwiejacy lub lysiejacy...nieudane maz niespelniony zawodowo mizerny kochanek... slaby w lozku...
@brzydall , to masz problem . Bo to o sobie piszesz oczywiście . Dopisz że jeździsz MPK ( prawie jak BMW - też trzy literki ) , zarabiasz minimum bo więcej nie potrzebujesz .
chętnie bym poznał @aniana lub @limonkowaninfa ciekawi mnie co to za kobiety co one w ogóle sobą reprezentują ?
Oj raczej poznając je w realu mógłbyś być rozczarowany .
anaiana@ młodziutka kobietka jeszcze fi - bzdziu w głowie, limonkowaninfa@ wamp w czystej postaci praktykujący, panów pączusiów uwielbia, zakalce odrzuca. Jesli jesteś chudy i brzydki to się nie spotykaj, bo wyśmieje Cię na forum
A czy spotkałeś jakiegoś faceta na forum , który zweryfikował w realu samozachwyty nad sobą limonkowaninfy ?
Nie , bo tylko umie napisać "słodziak" albo inne bzdury , a jej tok myślenia jest ukierunkowany na to , że wszyscy faceci będą jej jeść z ręki .
Myślę , że nie jest na tyle odważna , żeby spotkać się w realu.
Z limonkowej nie jest taki cud jak się sama opisuje .
Nie jest blondynką i nie ma niebieskich oczu , ma włosy do ramion proste ciemne i raczej niska . Po prostu przeciętna kobieta na jej wiek . Prowokuje każdego i łapie napaleńców (słodziaków) którzy stygną (znika im dyszenie ) na jej wdzięki . Według mnie na kochankę się nie nadaje ale to doskonały partner w codziennych rozmowach . Sprowadza na ziemie narcyzów .
Znalazł się kolejny, który zna Limonkową. Eh faceci
liliana , wolę Ciebie po stokroć. Mielibyśmy nie jeden wspólny temat :)
Wątpię żebyś spotkał limonkową w realu jak piszesz , ale jeżeli cytuję
"ale to doskonały partner w codziennych rozmowach . Sprowadza na ziemie narcyzów "
jeżeli to prawda o niej , to za rozmowy ma u mnie duużego plusa , a za to , że sprowadza na ziemię narcyzów to ma mega plusa i wielki szacun z mojej strony .