Znajdzie się jeszcze romantyk dla samotnej romantyczki?
może sie i znajdzie, tylko czy romantyczka da się
namówić na romantyczne spotkanie?????
A musi być romantyczka? co wy z tym romantyzmem , a baba z "jajami" może być taka jak ja ? taka co to jak diabeł nie może to ją wszędzie pośle / co taka nie pasuje? Jak pasuje dawać namiary i się umawiamy. Raz dwa i siup- jutro spotkanie , w piątek zaręczyny , w sobotę ślub , a co !!!
Werka 37 specjalnie dla ciebie
Piter Niter
Adres e-mail: walenty3672@o2.pl
Telefon: (brak)
Gadu-gadu: 44359250
Adres pocztowy: (brak)
Inny kontakt: (brak)
tu sa dane do magika dla tych co szukaja a nie potrafia znalesc , chociaz mysle ze facet lat 40 i samotny.Powodzenia kobietki i dajcie znac czy mialam racje
Gość_lola
Magik jak będzie chciał to sam się odezwie. Ale dziękuję za podpowiedź. Pozdrowienia od romantyczki :)
Do gościa z 19.10 romantyczka da się namówić na romantyczne spotkanie oczywiście z romantykiem :) :)
to fajnie, ale najpierw tylko dwie rzeczy mnie interesuje stan cywilny ( by mnie jakis inny facet nie ganiał po Ostrowcu) i czy pali. Jeśli tak to dziękuje.
nie pali, romantyczna hmmm rozwódka... jest szansa?
nie pali, romantyczna hmmm rozwódka... jest szansa?
sorry wcześniej nie podpisałam się
gościu z 19.10 też chętnie poznam Twój stan cywilny i wiek. A mój post czeka na weryfikację....
Co się dzieje z postami piszę kolejny raz i nic!!! Weryfikacja...jak długo?
Gościu z 19.10 jesteś jeszcze? Nie palę, jestem rozwódką, jest szansa? :))
Werka37 porozmawiać możemy , a wyżej juz podano namiary na mnie . Pozdrawiam
Uwaga.
Kobieta stanu wolnego,nie koniecznie sama, miła, wesoła, mająca jeszcze gorące serce i umiejąca kochać poszukiwana ze względu na nadchodzącą piękną porę roku. Wiosna czas miłości i budzących się uczuć.
wolny czterdziestolatek
Idzie wiosna więc może wreszcie coś się zacznie dziać.