Twój wiek i stan cywilny i szybka odpowiedź na mój wpis :)
może najpierw e-mail nastka1502@wp.pl
Podoba mi się podejście przez gościa do sprawy. Od razu pisze ,że bara bara później. A chętnych pań nie ma. A czemu?
pewnie się boją, że jednak chodzi o bara bara
40-tolatek bez nałogów, stanu wolnego, pracujący , mający gdzie mieszkać, ale nie ma z kim , pozna panią stanu wolnego 32 do 40tu wiosenek, może mieć dzieci. Cel to wspólne przeżycie wielu lat.
Oj chłopaczyna gdybyś Ty był troszeczkę starszy !!!! ( do 19.41 ) pozdro ..... :)
już jedna tu była więc wystarczy
Wszystkie romantyczne już zasneły snem zimowym, ale nie przejmuj się na wiosnę nie ogonisz się od romantyczek, bo wiosną obudzą się bardzo wygłodniałe uczuć
Nie tylko wiosna wywołuje romantyczny nastrój, a zima to co ? gorsza pora? Może nawet o wiele lepsza , bo ludzie więcej ciepła potrzebują i każdy by chciał mieć kogoś przy sobie , kto go ogrzeje, ciepłym słowem , całuskiem. Latem słońce nas ogrzewa, a zimą my musimy się sami ogrzewać. Czyż nie?
@Diablica co niektóre maja elektryczne poduszki i nie potrzebują dodatkowego ciepła, całuski i tulenia to nie temat dla nich. Wolą siedzieć same w domu pod kocem i grubych skarpetach niż otworzyć się emocjonalnie na nowego partnera.
Ich uczucia zapadły w zimowy sen, a może przebudzą się na wiosnę gdy wszystko budzi się do życia, albo zapadną w uczuciową śpiączkę, bo im tak lepiej i nic nie ryzykują.
Diablica ty w piekiełku to masz ciepło wiec pewnie nie jest Ci zimno
Nie, jak oziębła to już tak zostaje. Przykro mi.