Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 159

Odp.: Poszukuję romantycznej 30-40-latki

A nad tym to pozwolisz , ze ja sie jeszcze zastanowie, ok? A poza tym dlaczego nie wezmiesz sobie sam?! Przepis juz masz wystarczy tylko przyzadzic.Pozdrawiam

Gość_Ewa. z Wa-wy
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Poszukuję romantycznej 30-40-latki

Ewa gratuluje głupoty !!! tok myslenia na poziomie gimnazjum.Rzeczywiście najwieksze osiagnięcie 40l męzczyzny w dzisiejszych czasach to rozwód. Hahahaahaha pekne ze smiechu. Czy w W-wie są same takie słodkie idiotki?????

Gość_gość.
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

czegos nie rozumiecie, bo chyba zleczytacie. Przeciez to on zalozyl ten wątek tak i on szuka. Szuka romantycznej tak? z poprzednia rozwiodl sie bo byla malo romantyczna, tak? A on szuka romantycznej i taka chce kochac. Gdzie jest napisane, ze on sam musi byc choc troche romantyczny? Podejrzewam,ze wlasnie dlatego, ze ma w sobie malo romantycznosci to szuka romantycznej dziewczyny, zeby wszystko jakos razem sie mieszalo i zeby zylo im sie dlugo i szczesliwie. Oj kobiety, kobiety! Zaskakuje mnie czasami to co piszecie. Nie gosciu z 10:03 w Wa-wie sa kobiety, ktore czytaja ze zrozumieniem, natomiast ja sama moge Wam zareczyc , ze magik nie ma nic wspolnego z romantycznoscia mialam okazje porozamwiac z nim troche i uwazam, ze jest to kawal zdrowego i szalenie kulturalnego faceta! To wy nie czytacie dokladnie tytulów wątkow. W tym tytule akurat wyraznie jest napisane: "Szukam" romantycznej".Facet nie musi byc romantyczny , ale kobieta moze......,bo to nie ona bedzie zarabiala na chleb i utrzymywala rodzine, tak? A jezeli bedziechciala isc do pracy? to czemu nie? Ale magik szuka romantycznej, takiej ktora jest domatorem i przytuli go jak on wroci z pracy a nie bedzie skakac mu do gardla. Ok. A teraz ja zadam pyt gosciu z 10:03 . Czy w Ostrowcu sa tacy, ktorzy nie umieja czytac? Jezeli tak to jest mi strasznie smutno z tego powodu. Pozdr.

Gość_Ewa. z Wa-wy
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Dawno nie czytałam czegoś takiego, ale dyrdymały! Kobieta będzie w domku siedziała i obiadki gotowała i na powitanie całowała i romantyczna była i co jeszcze??? tańcząc gatki prała , arie i kołysanki do snu śpiewała.No nie to jest XXIw , kobieto.

diablica
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Facet 40-letni dopiero wkracza w dorosłe życie...ale bzdury ! Czy ty spadłaś z kosmosu Ewo z Warszawy ? Facet w tym wieku to powinien już dawno być dojrzały i sam wprowadzać w dorosłość własne dzieci. Mój mąż kończy w tym roku 40 lat . Spłodził dwóch synów , dla których jest świetnym ojcem , wybudował dla swojej rodziny dom , od podstaw stworzył dobrze prosperującą firmę - to powinien mieć za sobą dojrzały mężczyzna w tym wieku , jeśli ma trochę oleju w głowie i trochę szczęścia w życiu.

A teza , że magik nie jest romantyczny...hmm, nie znam gościa ale ktoś kto pisze o eliksirze miłości , magii uczucia i tym podobnych bzdetach oraz podpisuje się takim nickiem ...- to mówi samo za siebie. Który normalny 40-latek używa takiego infantylnego języka ? Jak dla mnie facet jest trochę nie halo i pięć razy bym się zastanowiła zanim bym chciała mieć coś z kimś takim wspólnego. Gość "ubawiona" ma rację - normalni ludzie , nawet kochający się na co dzień tak do siebie nie mówią. W sumie to może nie jest dziwne , że jest sam - jak z takimi tekstami wyjeżdża...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Diablica mialam na mysli to ze magik wcale nie musi byc romantykiem on po prostu tylko szua romantycznej kobiety. A gosc G od razu go zaatakowałapiszac : " I co ci dała ta Twoja romantycznosc". Ale przeciez on nigdzie nie pisze JESTEM ROMANTYKIEM. Bynajmniej ja tego nie zuwazylam. Jezeli jest inaczej to prosze uswiaomcie mnie,bo moze ja czegos nie doczytalam.

gosciu z 19:48....chetnie bym poznala Twojego meza, napewno jest wspanialym czlowiekiem. A swoją drogą to skąd macie taką pewnosc,ze magik nie ma domu i nie jest dobrym ojcem dla swoich dzieci??? A gdzie on to napisał . ja chyba nie umiem czytac , albo mam ostatnio zacme na oczach.

Nie rozumiem tylko po co tak krytykowac w miare mlodego chlopaka za to ze szuka romantyzcnej dziewczyny. A to ze uzywa slowa Eliksir, to ma byc gorszy? bo nikomu nie ubliza? bo nie uzywa wulgaryzmow?

Gość_Ewa. z Wa-wy
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ja jestem gotowa zrobić eliksir

paulla.m@vp.pl

Gość_paulla.m
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 201

No litości - 40-latek to "w miarę młody chłopak"??? Toż to facet , który ma ponad połowę życia za sobą (biorąc pod uwagę średnią życia mężczyzn w naszym kraju) , zmarszczki , początki siwizny (lub łysiny) i najczęściej brzuszek piwny (bo mało który w tym wieku nie ma). Nawet jak jest zadbany i przystojny to i tak nie można o nim powiedzieć że to młody chłopak , no bez przesady !

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

mdli mnie od tej romantycznosci , facet to musi miec jaja a nie zaglaskac kotka na smierc

Gość_gosciowa
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Gościu 22:54 trafiłaś w "10" facet musi mieć jaja.

wampirzyca
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 211

boziu, romantyczny 40 latek? To taki co w prezencie daje zerwane na trawniku kwiatki a na urlop zabiera pod namiot i każe oglądać zachód słońca?

Gość_katka
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

katka, a może zbierze na wczasy do rajskiej plaży na jakąś wyspę na oceanie? Skąd wiesz? A ty pod namiot nie jeździłaś? a kwiaty to nie z trawnika, ale pełny kosz z kwiaciarni i płatki róży w wannie.

Przyjemnie co?????????????????

Gość_;))
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

gościu z 20:55 nie jeździłam pod namiot i nie wierzę w rozgarniętych romantyków. To tylko poza. Potem trzeba takiemu wycierac nos, gdy się wzruszy przy zachodzie słońca!

Gość_katka
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

czemu to towarzystwo wzajemnej tolerancji nie utworzy swojego forum i tam sie nie kitłasi?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

jest już takie forum, chyba nie jesteś w temacie

Gość_joł
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 214

Taa , tylko ciekawe kto potem musi te płatki z wanny sprzątać - pan Romantyczny czy pani Praktyczna ?:) Ja to bym wolała przygotowaną smaczną kolację i masaż jak wracam zmęczona z pracy , ewentualnie wypucowany mój samochód czy inne dowody uczucia na zasadzie "daj ać ja pobruszę a ty poczywaj" . I wolę słyszeć nie : "pięknie wyglądają twoje włosy rozwiane wiatrem" tylko "załóż kochanie czapkę bo mi się przeziębisz". To są dla mnie prawdziwe dowody miłości a nie płatki róż . Ale może ja się nie znam...

Gość_zołza
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

ja również myślę jak Ty gość zołza choć jestem facetem

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 221

Zołza zgoda,ale na dluzsza mete ,gdy ktos tak cie upomina staje sie to niedowytrzymania. a romantyzm poprawia drugiej osobie nastrój. Jest w nim magia , której nie widac golym okiem. Romantyzm wydaje mi sie duzo bardziej ciekawy niz nadopiekunczosc o ktorej wspomniałaś.

Gość_Ewa z Warszawy
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1234 ... 1011131516 ... 25262728
Przejdź do strony nr
12 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
FHU MALPOL Halina Michalec
Branża: Nieruchomości
Dodaj firmę