Na tematy z psychologii, tez bym nie rozmawiał, bo jej po prostu nie lubię, choć są różne jej aspekty wykorzystywane w codziennym życiu, ale pewnie znalazłyby się inne tematy, zastępcze równie pasjonujące jak psychologia i nie musi to być saks, a np wspólne życie, rozwiązywanie problemów czy po prostu jak minął dzień twój,czy partnera. Sprawy przyziemne takie jak sytuacja ekonomiczna w obecnym czasie jest bardzo dołująca więc lepiej też tego nie poruszać. chyba,że dotyczy to bezpośrednio was.
Jest wiele tematów, a ty wchodzisz w trudne i często niewygodne tematy, więc zaczynają mówić o seksie, by uniknąć niezręcznej sytuacji, gdzie ty będziesz osobą dominującą w dyskusji.
Ale przewaga jest właśnie tych złych i to duża przewaga.
Do goscia z 20:34- 30.08
Nie wiem czy magik wyraza na to zgode abym uchylila rabka tajemnicy.......najwyzej wpadnie tutaj i da mi reprymende, no ale coż takie jest życe. Raz na wozie a raz pod wozem, ale do rzeczy.
Gosciu z 20:34 radze Ci nie dawaj tych wskazowek, bo moim zdaniem magik juz znalazł romantyczna i to nawet bardzo a jezeli sie myle, bo taka ewentualnosc tez istnieje, to jestem przekonana , ze swoim postepowaniem i sposobem w jaki zdecydowal sie jej szukac osiągnie swoj cel juz niebawem. O szczegóły prosze pytac samego magika. Ja nic wiecej nie powiem . Magik- przepraszam . Nie gniewaj sie na mnie i nie krzycz za glosno. Musialam, mysle,ze rozumiesz.
Magik- Obecną wypowiedz kieruje do Twojego posta z godz.19:33.
Niestety data tego posta wskazuje na to , ze napisales go duzo wczesniej zanim ja dowiedzialam sie o Twoim istnieniu. Mam nadzieje, ze przypominasz sobie w jaki sposob Ciebie znalazlam...........Tak duzo tu piszesz o tym "sprycie"............ . Czytajac ten post mam wrazenie jakbys juz wtedy znal przyszlosc, dlatego chcialm Ci dzisiaj podziekowac za pozdrowienia dla bystrych dziewczyn (do ktorych mam nadzieje ja sie zaliczam w/g Ciebie) No i chcialam potwierdzic informacje , ze obserwuja ten wątek z zapartym tchem i czasami az kręcą glową, bo nie dowierzają w to co sie tutaj wyprawia. Pozdrawiam.
szybciej znajdziesz wyrachowaną 30-40 latkę
dobranoc Sylwia29:)z chęcią bym porozmawiał z Tobą
Ale najszybciej znajdziesz wyrachowaną 20+ Oj dużo jest dużo takich.
Do gosc "G".
Kobieto opamietaj się! Ja tez kocham psychologie mimo iz ksztalcilam sie w zupelnie innym kierunku, ale ilemozna rozmawiac na temat sytuacji ludzi? Psychologia jest bardzo nudna dziedzina i ciesze sie, ze jej nie skonczylam,zanudzilabym siebie na amen.Poza tym Ci co duzo gadaja zazwyczaj malo robia. O tym tez mowi psychologia i dziwie sie ze tego nie wiesz skoro lubisz na jej temat rozmawiac. No chyba ze chcesz robic wszystko sama, w takim razie do czego ci facet???
sylwia29.....
czy jak facet potrzebuje kontaktu cielesnego to musi byc od razu zlym czlowiekiem? Dlaczego? Nie wiem co jest gorsze - dotyk cielesny, czy nawijanie godzinami na temat problemow calej ludzkosci? Sorry , ale ja bym chyba wybrala to pierwsze. Nie umiem gadac godzinami.
Do goscia z 21:03.
Nie wiem na jakiej podstawie tak piszesz , ale masz chyba bardzo smutne doswiadczenia. Pozdrawiam.
Ja uważam , że najciekawsza, fascynująca , niezbadana . Dziękuję Ci gościu 19:10 , że chociaż Ty tak myślisz. Nie rozumiem też ,że dla kogoś może być nudna.
ok,ok. Zgoda nie jest nudna,ale dla kobiet tak? A co z facetem , ktory chce sie przespac z kobieta, ktory chce zalozyc rodzine, ktory szuka milosci? Czy zeby miec z kims dziecko naprawde trzeba godzinami rozmawiac na tematy psychologiczne? Dlatego dla facetow jest ona nudna. Dla nas moze nie , bo dzieki niej czujemy sie bezpieczne. Wiemy czego mozemy sie spodziewac po naszym wybranku, ale facet nie zwraca uwagi na takie rzeczy. Facet po prostu jest i zeby sie napic dobrego wina z ladna i romantyczna dziewczyna wcale nie musi znac sie na psychologi, tak? Wystarczy , ze dziala, prawda?
Jeżeli miałabym sie związać z facetem z którym bym piła winko i szła do łóżka to bardzo dziękuję za taki "dar od losu" wolałabym to robić z 20 -sto latkiem. Od mężczyzny oczekuje czegoś więcej- zrozumienia, wsparcia, mądrej rady życiowej , a nie tylko seksu. Na pierwszym miejscu jest jego inteligencja, póżniej cała reszta. Takiego szukam i nie znajduję, a nie grozi mi już staropanieństwo więc byle czego łapać NIE BĘDĘ. Znam swoją wartość i wolę zostać sama , niż związać się z nieodpowiednim człowiekiem.
Masz rację czarodziejko znajomość psychologii potrzebna jest w życiu codziennym , w pracy , w biznesie, w stosunkach miedzy ludzkich, po prostu na każdym kroku. Znajomość choćby podstaw przydaje się w doborze partnera, bo niektórych nawyków , lub wad kamuflować się nie da. Dlatego spotykałam się z wieloma mężczyznami, żaden nie zaciągnął mnie do łóżka i żadnego nie wybrałam . Po rozmowie i dwóch , trzech spotkaniach , był dla mnie prawie jak otwarta i przeczytana książka. Bo panowie nie są zbyt skomplikowanymi istotami.