No to wychodzi że się te fajne dziewczyny (po 30-ce) rozczrują bo okazuje się że ten "magik" to narcyz jakiś czy "cóś" ... a One nie tego pragną naprawdę.
Może Ty się spotkaj ze swoją miłością na randce u notariusza i podpisz papiery, żeby przypadkiem ktoś Cię nie wpuścił w maliny. Ja tego nie potrzebuję, wierzę że kobiety czasami więcej dają miłości i ciepła niż mężczyźni, ale ja nie chcę więcej, ale wystarczy mi tyle samo.
Siedziałam do 1 w nocy i nic , dobrze że mam sobotę wolną, ledwo wstałam. Chyba za trudne to wyzwanie jak dla mnie , dlatego jestem tak długo sama. Pozdrawiam
Siedziałas do 1 w nocy i nic nie znalazlas a mi zajęło to 3 min, aby znaleźć namiar na Magika. trzeba umieć szukac i chcieć znaleźć ;)
Piter Niter
Adres e-mail: walenty3672@o2.pl
Telefon: (brak)
Gadu-gadu: 44359250
Adres pocztowy: (brak)
Inny kontakt: (brak)
tu sa dane do magika dla tych co szukaja a nie potrafia znalesc , chociaz mysle ze facet lat 40 i samotny to albo ma cos z glowa , albo z interesem.Powodzenia kobietki i dajcie znac czy mialam racje
Człowieku tym bardziej nie można osądzać ludzi jeśli się nie wie jacy są, bo można kogoś urazić a chyba nie o to chodzi. Jesteś mężczyzną to tym bardziej ten wątek nie jest skierowany do Ciebie. Niech pozytywnie czy negatywnie oceniają tego Pana kobiety, które go poznają. A facet faktycznie nie ma problemu ze znalezieniem drugiej połowy jak chce i może wybierać, przebierać co też ten magik to tu czyni lub chce uczynić:) A to, że ktoś jest z natury osobą romantyczną to nie znaczy, że jest dużym dzieckiem. Bo można mieć zero romantyczności w sobie a zachowywać się jak dziecko, koło którego trzeba chodzić, wszystko robić ( prać, gotować itd) i matkować mu. Facet jak dziecko to taki, który jest niezaradny, albo którego matka wychowała na mamin synka.
Zapracowana ,Zapominalska. Jeśli nie pamiętasz hasła to wejdź tu http://www.ostrowiecnr1.pl/pomoc/ i odzyskasz swoje konto. To naprawdę nic trudnego. Moje dane też łatwo można było znaleźć wystarczyło kliknąć nazwę magik pod postem i masz mnie jak na widelcu
Pozdrawiam
nie żartuję, takie jest moje zdanie. zacznij wierzyć w siebie, patrz w przyszłość pozytywnie , a twoja pracowitość , szczerość i wiara w to , co robisz jest słuszne , kiedyś zaprocentuje.pozdrawiam. jak chcesz wyślij jakiś namiar, a porozmawiamy prywatnie, anie na forum. cześć.
Lubię spacerować po parku, karmić łabędzie. W dowodzie mam napisane : wysoka , oczy zielone,wiek 40+ . Włosy ciemny naturalny blond,szczupła. Mam wolne tylko w soboty i niedzielę do 15. Teraz Ty ustal godzinę i będę tam o tej godzinie . A gdzie to już Ty musisz wiedzieć. Do zobaczenia.......
napisałam , cenzura nie przepuściła , nie wiem dlaczego???
Magiku odpisałam , ale są zakryte, muszę, do pracy iść. Pozdrawiam.
Mam 30 lat chętnie cię poznam :magiku ile masz lat?
Bajker, nie mierz wszystkich kobiet jedną miarą....
Oj ludzie !!!! macie 30 czy 40 lat i wy w miłość wierzycie ???? romantyczność???? Dzisiaj każdy tylko myśli o sobie. Ten który dobrze kombinuje będzie udawał miłość żeby bogatą pracowitą kobietę wziąć za żonę i wtedy ma wygodne zycie, i to się tyczy kobiet też, bardziej inteligentna wybierze faceta który może jej zapewnić jakiś komfort życia. A ci wszyscy naiwniacy co wierza w miłość , której tak na prawdę nie ma, jest tylko pierwsze zauroczenie , które szybko mija to po pewnym czasie ockną sie z ręką w nocniku. Niestety. I potem każdy narzeka ,że zdrady , nienawiść , ból , żal. Myśleć trzeba, jeżeli dobrze kombinujesz masz wygodne życie i spokój, a jak szukasz miłości to j.w masz ROZCZAROWANIE.
Polecam temat o Pedofilii , przynajmniej będziecie się zgadzać.
Psychologia jest fascynująca , zgadzam się . Wciąż jest wiele do odkrycia w tej dziedzinie , zmieniają się czasy , ludzie i ich zachowania . Motywy ludzkich działań też się zmieniają i dlatego jest to tak ciekawe. No , ale niektórzy wolą się nad niczym nie zastanawiać , tak łatwiej.
Hmm , o polityce nie rozmawiać , o psychologii też nie , religia to śliski temat , bo łatwo można kogoś urazić , o sztuce , literaturze i muzyce nie z każdym się da , o seksie to raczej lepiej zamiast gadać lepiej działać :) Można oczywiście rozmawiać o swoich zainteresowaniach ale jeśli rozmówcy są one obce to będzie raczej monolog . To przepraszam - ile można mówić o pogodzie ??? Uważam , że polityka , psychologia , najnowsze wydarzenia , jak i te historyczne , odkrycia naukowe to jak najbardziej są tematy do rozmowy. Czasem z tego wychodzi fascynująca dyskusja .
magik jesteś interesujący... Akceptujesz starsze od siebie kobiety?
ewa z warszawy... Piekne, ale co za naiwność... której zazdroszczę ;)