WITAM.
Poszukuję kobiety w wieku 30-40 lat, stanu wolnego, bez nałogów, romantyczkę, która chciałaby przeżyć jeszcze wielką miłość aż do grobowej deski.
he he jeśli by karali za marzenia to pewnie dożywocie byś dostał, nie ma takich kobiet w w/w wieku są tylko wyrafinowane s.ki, egoistki, materialistki odpuść sobie lepiej wcześniej weź sobie lepiej taką 20-30 lat są jeszcze młode nie doświadczone, naiwne pzd
te 20-30 latki są o wiele bardziej doświadczone niż 40 . I to są dopiero materialistki, jak by taką chciał to może mieć za parę drinków, w każdym barze. Kobiety 40 -sto letnie są w cenie , bo jeszcze nie zepsute i mają coś w głowach , a nie tylko kasa i seks. I 40 -sto latki są bardziej uczuciowe i romantyczne. Młodsze to chyba nawet nie wiedzą co to takiego, a już na pewno nie wiedzą co to miłość , lojalność , zaufanie i WIERNOŚĆ.
chyba to pisała jakas samotna 40-latka:)), którą zżera zazdrość o młodsze.
10:40 pomyśl zanim coś głupiego napiszesz. Jak może kogoś zżerać zazdrość , że on ma np.40 lat , a inne 30 , czy 20 ??. Przecież tu brak jakiejkolwiek logiki w twoim rozumowaniu. A dodam jeszcze , ze znam kilka 40-sto latek , które są apetyczniejsze niż niejedna 20-sto latka. I chyba , każdy sie ze mną zgodzi.
Oj tak
niestety kiedyś dziewczyny były dziewczynami takie kobiece z talią wciętą a dziś proste w biodrach
I tu sie zgadzam:)
Nie masz racji właśnie jestem 40+ i mam koleżanki w swoim wieku. Wszystkie są ok. A ja jestem bardzo uczuciowa i też marzyłam ,żeby przeżyć wielką miłość przez wiele lat samotności ... i przeżyłam - wielkie rozgoryczenie i ból ,i ranę mam w sercu taką ,że już się nigdy nie zagoi. A w miłość przestałam wierzyć , bo ona istnieje , ale w starych filmach , bo te nowe już odzwierciedlają tylko naszą rzeczywistość, w której nie ma miejsca na miłość, wierność i uczciwość - niestety. Ale mimo wszystko życzę Ci magiku wszystkiego najlepszego, może Tobie się uda, bo wyjątki są i czasami się zdarzają nawet cuda.
gość 23;01 a możesz mnie poznać z jedną ze swoich koleżanek ja mam 38 lat
Czemu nie , tylko muszę o zgodę zapytać zainteresowanej, dobrze? odpowiem Ci jutro. Pozdrawiam.
Długo po nieudanym zwiazku byłam sama,ale nadszedl czas na kolejny o niebo lepszy .mam 43 lata a czuje sie jak 20 .milosci nie wolno szukac ,latac za nia ona poprostu sama nas znajduje ;usmiech wewnetszne szczescie to jest to co przyciaga uwagę nietuzinkowych panów. Oni nie lubia zatroskanych smutasek . zauwazylam ze teraz mam wieksze powodzenie niz jak mialam 20 lat .Ale juz wybralam
milość trzeba jej szukać ja znalazłam po raz drugi jestem i byłam bardzo szcześliwa tak bywa POZDRAWIAM ///kłody w życiu swoim przeszłam///
poczwórne dożywocie i do tego izolatkę, albo podwójną karę śmierci w celi śmierci ;-))
Ale tym się nie przejmuje, bo szczęście trzeba znaleźć, a znajdę go tylko gdy będę szukał, a to jedna z metod.
Oj i ja tez jestem chętna, będziesz musiał magiku jakiś casting zorganizować . To podaj jakiś namiar na siebie. Może i dla mnie się znajdzie choć okruszek miłości od pana wrażliwego . Mam 40l, ale czuję się jak bym 20+ miała
Casting trwa, tylko włącz również te posty, które są wyłączone to się dowiesz.
No własnie nie doswiadczone i dlatego moj facet zostawił mnie dla doswiadczonej 40-latki ;( która jest wyrafinowaną ...
A panowie 40+ lubią młodsze foczki, wiec rozejrzyj się za starszym, a przy nim nabierzesz doświadczenia. Życie z takim facetem to bajka, bo taki dba o ciebie, a nie tylko wykorzystuje.