Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Poszukuję romantycznej 30-40-latki

Ilość postów: 501 | Odsłon: 30176 | Najnowszy post
  • Poszukuję romantycznej 30-40-latki

WITAM.

Poszukuję kobiety w wieku 30-40 lat, stanu wolnego, bez nałogów, romantyczkę, która chciałaby przeżyć jeszcze wielką miłość aż do grobowej deski.

Gość_magik
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Poszukuję romantycznej 30-40-latki

he he jeśli by karali za marzenia to pewnie dożywocie byś dostał, nie ma takich kobiet w w/w wieku są tylko wyrafinowane s.ki, egoistki, materialistki odpuść sobie lepiej wcześniej weź sobie lepiej taką 20-30 lat są jeszcze młode nie doświadczone, naiwne pzd

Gość_he he
      Zgłoś
      Odpowiedz

te 20-30 latki są o wiele bardziej doświadczone niż 40 . I to są dopiero materialistki, jak by taką chciał to może mieć za parę drinków, w każdym barze. Kobiety 40 -sto letnie są w cenie , bo jeszcze nie zepsute i mają coś w głowach , a nie tylko kasa i seks. I 40 -sto latki są bardziej uczuciowe i romantyczne. Młodsze to chyba nawet nie wiedzą co to takiego, a już na pewno nie wiedzą co to miłość , lojalność , zaufanie i WIERNOŚĆ.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

chyba to pisała jakas samotna 40-latka:)), którą zżera zazdrość o młodsze.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

10:40 pomyśl zanim coś głupiego napiszesz. Jak może kogoś zżerać zazdrość , że on ma np.40 lat , a inne 30 , czy 20 ??. Przecież tu brak jakiejkolwiek logiki w twoim rozumowaniu. A dodam jeszcze , ze znam kilka 40-sto latek , które są apetyczniejsze niż niejedna 20-sto latka. I chyba , każdy sie ze mną zgodzi.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Oj tak

niestety kiedyś dziewczyny były dziewczynami takie kobiece z talią wciętą a dziś proste w biodrach

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

babochłopy

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 512

Odp.: Poszukuję romantycznej 30-40-latki

I tu sie zgadzam:)

Gość_Aga
              Zgłoś
              Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Nie masz racji właśnie jestem 40+ i mam koleżanki w swoim wieku. Wszystkie są ok. A ja jestem bardzo uczuciowa i też marzyłam ,żeby przeżyć wielką miłość przez wiele lat samotności ... i przeżyłam - wielkie rozgoryczenie i ból ,i ranę mam w sercu taką ,że już się nigdy nie zagoi. A w miłość przestałam wierzyć , bo ona istnieje , ale w starych filmach , bo te nowe już odzwierciedlają tylko naszą rzeczywistość, w której nie ma miejsca na miłość, wierność i uczciwość - niestety. Ale mimo wszystko życzę Ci magiku wszystkiego najlepszego, może Tobie się uda, bo wyjątki są i czasami się zdarzają nawet cuda.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

gość 23;01 a możesz mnie poznać z jedną ze swoich koleżanek ja mam 38 lat

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Czemu nie , tylko muszę o zgodę zapytać zainteresowanej, dobrze? odpowiem Ci jutro. Pozdrawiam.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 124

Długo po nieudanym zwiazku byłam sama,ale nadszedl czas na kolejny o niebo lepszy .mam 43 lata a czuje sie jak 20 .milosci nie wolno szukac ,latac za nia ona poprostu sama nas znajduje ;usmiech wewnetszne szczescie to jest to co przyciaga uwagę nietuzinkowych panów. Oni nie lubia zatroskanych smutasek . zauwazylam ze teraz mam wieksze powodzenie niz jak mialam 20 lat .Ale juz wybralam

Gość_romantyczka
          Zgłoś
          Odpowiedz

milość trzeba jej szukać ja znalazłam po raz drugi jestem i byłam bardzo szcześliwa tak bywa POZDRAWIAM ///kłody w życiu swoim przeszłam///

Gość_EK
            Zgłoś
            Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

poczwórne dożywocie i do tego izolatkę, albo podwójną karę śmierci w celi śmierci ;-))

Ale tym się nie przejmuje, bo szczęście trzeba znaleźć, a znajdę go tylko gdy będę szukał, a to jedna z metod.

Gość_magik
        Zgłoś
        Odpowiedz

Oj i ja tez jestem chętna, będziesz musiał magiku jakiś casting zorganizować . To podaj jakiś namiar na siebie. Może i dla mnie się znajdzie choć okruszek miłości od pana wrażliwego . Mam 40l, ale czuję się jak bym 20+ miała

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Casting trwa, tylko włącz również te posty, które są wyłączone to się dowiesz.

Gość_magik
            Zgłoś
            Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 277

No własnie nie doswiadczone i dlatego moj facet zostawił mnie dla doswiadczonej 40-latki ;( która jest wyrafinowaną ...

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

A panowie 40+ lubią młodsze foczki, wiec rozejrzyj się za starszym, a przy nim nabierzesz doświadczenia. Życie z takim facetem to bajka, bo taki dba o ciebie, a nie tylko wykorzystuje.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
134 ... 25262728
Przejdź do strony nr
12 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
"Ilando" Grzegorz Drogosz
Branża: Komputery
Dodaj firmę