Małgorzato , dopisz jeszcze że wali mi z paszczy i mam małego . Boli odrzucenie Cię to odrzucenie oj boli .. ?
Odrzucenie ? I to mowi natrętny chamski facet ? Mdli mnie na samo wspomnienie.... oszuście. Żal mi twojej zonki i kolejnych naiwnych panienek
Małego możesz mieć , to nie przeszkadza w niczym , ale jak Ci z paszczy wali to dziękuję za takie towarzystwo..
To i jak się przyłączam. Jestem samotną mężatką szukam kogoś z kim mogłabym porozmawiać o wszystkim i o niczym.
Czesc AnetteM...miło było by Cie poznac..jesli chcesz napisz zawsze mozemy porozmawiac... juve860@interia.pl.......Pozdrawiam
Szukam prawdziwej przyjaźni na lata opartej na zaufaniu, szacunku, szczerości i bliskości. Nie szukam romansu ani przygody. Potrafię to oddzielić, wy panie możecie mieć z tym nieco problemu ale myślę że przy odpowiednim podejściu da się zrobić. Jak wiadomo seks czy miłość rozwalają przyjaźń. To nie to samo. Mężu nie powinno Ci to przeszkadzać.
AnetteM. Uwazasz ,ze naprawde nie bedzie to mężowi przeszkadzało? Wystarczy ze raz czy drugi dowie sie, ze ktos Cie gdzies widział z kimś i pozamiatane.Piszesz ze jestes samotną męzatką, powiedz mi w takim razie po co Ci męzczyzna przyjaciel? Poszukaj sobie kobiety przyjaciółki.Wierz mi , tak bedzie bezpieczniej.
No tak bo mężczyzna przyjaciel jest zle odbierane...
Obrońca ludzkich sumień! Jednak uważam, że masz rację, a przyjaźń damsko-męska nie istnieje.
bszym, ja nie jestem obroncą ludzkich sumien.Niech kazdy broni się sam, ale jak mówisz-nie ma czegos takiego jak przyjazn męsko-damska. Moze do pierwszego spotkania w łózku,potem juz napewno nie.
szkoda,że nie cztery lata więcej,poszukuję powyżej 44 lat
Ale jesteście wybredni hehehe ... a czy wiek ma aż tak wielkie znaczenie??? chyba nie. Teraz jest wiele fajnych związków nawet z różnicą 20 lat . Najważniejsze żeby dobrać się po względem charakterów , czy temperamentów , a to co ludziska mówią , że mezalians itd to ma sie teraz w nosie , albo i jeszcze niżej.
Mezalians jest tam,gdzie jest duża różnica w wykształceniu między małżonkami.I z reguły raczej nie mają o czym ze sobą rozmawiać,bo nie łączy ich nic więcej oprócz sex-u ( masz rację,mezalians masz wtedy niżej) ale w nim nie trzeba rozmawiać,a nawet nie jest wskazane,bo może rozpraszać :-D