Czy jest jakas para ktora bierze slub 13.09.2014 w kosciele na stawkach myslalam ze moze jesli ktos jest to moglibysmy ubior kosciola zrobic razem i wtedy byloby taniej prosze o informacje
Trzeba się dowiedzieć w kościelnej kancelarii.Moja córka brała ślub w ubiegłym roku na Stawkach,ksiądz dał mi nr telefonu do drugiej pary młodej i wspólnie złożyliśmy się na dekorację.Dekkorowała Pani ze Stawek 74.zrobiła to pięknie,nawet nie miałam okazji podziękować,to robię to teraz.Goście z Wawy też byli zachwyceni dekoracją kościoła.
Poprosiłabym namiary na tę panią dekoratorkę ze Stawek;)
Poszukuję właśnie kogoś, kto mógłby zrobić piękną dekorację ślubną.
a ja się dołączam tylko poszukujemy na 30 sierpień 2014 tez pary
Nie dziwne, że też szukacie pary. Ciężko aby ślub brały trójkąciki, albo single...
Ostatnio byłam na I Komuni, bardzo ktoś ładnie deklaruje Kościół na Stawkach.
Trzeba spytać księdza on wie
A moze pani podac dokladniejsze dane tej pani ze stawek co ubiera kosciol dziekuje za informacje
to prawda kościół na stawkach jest piękny i zawsze pięknie udekorowany :) pytajcie księdza :))
Nie pamiętam już nr.telefonu do tej Pani ze Stawek 74,ale ksiądz w kancelarii Pani poda.Ja nie widziałam tak cudnie udekorowanego kościoła,jaki był na Stawkach na ślubie mojej córki we wrześniu ubiegłego roku.Ta Pani spotyka się wcześniej z parą młodych,ustala kolory,pokazuje dekoracje do wyboru na laptopie.Jej ręce czynią cuda.B.polecam.Moja córka brała ślub jak w bajce!
Jest ślub o godzinie 16 bliższe info na nas w kancelarii parafialnej, jesteśmy również za wspólnym ubraniem kościoła.
Ja brałam tez tam ślub i równie pięknie był kościół ubrany. Z tego co wiem zawsze ubiera jedna i ta sama Pani od lat Imię bodajże Iwona lub Justyna :) Stawki 74 :) w kancelarii powiedzą wam wszystko.
pewnie to konkubina księdza:P
Jaka konkubina?Proszę tej Pani nie obrażać.Ma wspaniały gust,sama szyje dekoracje,doradza rodzaj i kolor kwiatów,Szkoda,że nie mogę tu zamieścic fotek z kościoła na Stawkach udekorowanego na slub mojej córki przez tą Panią.Złośliwcowi z 20:56 opadłaby szczena.