Będzie co po weselu ?
Jestem chętny, oczywiście musimy spotkać się wcześniej?
Moim zdaniem lepiej iść samemu bo nie wiadomo na kogo trafisz. Może gość narobi Ci siary i spalisz się ze wstydu
Ruda napisz na emaila:skrzypczykmariusz@wp.pl
Jestem zainteresowany, chętnie potowarzyszę, ale oczywiście jak da się dopasować termin do pracy, będę się starał! Leszek 737795225
Cześć. Poszukuje partnera na wesele w pierwszy weekend maja, o dobrych umiejętnościach tanecznych, gdyż moim głównym celem jest tańczenie do białego rana, a nie siedzenie przy stole ;) Jeśli do tego masz poczucie humoru którym zapewnisz mi dobrą zabawe, jesteś kulturalny, umiesz się zachować na tego typu uroczystościach oraz znasz umiar w piciu alkoholu to myślę, że jesteśmy już bliżej niż dalej dobrej znajomości:) Może teraz coś o mnie, jestem miłą i sympatyczną brunetką w wieku 21 lat i o 165 cm wzrostu + szpilki. Miło byłoby gdybyś był zbliżony wiekiem do mojego. Oczywiście zapraszam na spotkanie zapoznawcze na kawę/herbatę/drinka :) Kontakt: smakoszka21@o2.pl
a to spotkanie zapoznawcz to u mnie czy u Ciebie ?
Nie szukaj po internetach obcych bo trafisz jak panna w tym roku w staszowie na studniowke
15:33. Znam taki przypadek,ze dziewczyna poszła na wesele z nieznajomym, a on koncertowo obrobił paru gości nie wyłączając państwa młodych.Okazało się, że był złodziejem zawodowym.Naiwność niektórych ludzi poraża.Wolałabym poprosić sąsiada, kolegę ze szkoły, kogoś z rodziny, a nie obcego po jednorazowym spotkaniu.
Ten w staszowie pobil okradl uciekal przed policja jak sie okazalo byl posxukiwany, glupota ludzka nie zna granic
Mam 32 lata moze byc ?
Napisz michalzoc@op.pl. Spotkamy się porozmawiamy i zobaczymy co dalej.