i moje też, chociaż mam 40, szkoda że za stara
nie jesteś za stara "jesteś w sam raz", pewnie moglibyśmy się od siebie wiele przyjemnego nauczyć :)
myśle,że tak... trochę mnie to kusi, ale jeszcze pomyśle:)
ale nad czym tu myśleć daj jakiś kontakt to będziemy sie dalej kontaktować czekam
Do kabit,ale jestes podlym czlowiekiem,jak mozna kogos tak wyzywac?Musisz miec zjechaną psychike.A do zalozyciela watku,ja sie załapuje w tym przedziale wiekowym,wiec?Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
kabit...tez będziesz mieć 60+...taka to sprawiedliwość na świecie jest...i zobaczysz jak to szybko przyjdzie
ja mam 39 - też szukam Pana " do przyjaźni " na stałe :)
@wolna jeśli chodzi Ci tylko o co autorowi wątku to ja odpadam
Czy wy jesteście normalni? sorry...;/
nie szukam kochanka tylko przyjaciela - to coś więcej niż " pogotowie seksualne " lub odskocznia od " wrzeszczącej chaty "
no może bym się zdecydował, waham się trochę sposób zawierania nowych znajomości jest dziwny ,inny nigdy w ten sposób nie poznałem
nie namawiam i znikam z wątku bo zaśmiecam - autor poszukuje kochanki :)
A ja poszukuję osobę z która można pogadać, pośmiać się , konie kraść, ale i przytulić się ale tylko stanu wolnego i do 40.
a i dodam, że tylko kobiety zwrócą moja uwagę.
Akurat czytałem inny temat od początku do końca i troszkę zeszło.
A co do postu z 22.34 i 22.36 to traktuję to poważnie, a nie w kategorii żartu. Gościu zauważ, że nie piszę o kochance tylko o przyjaciółce- partnerce, a to wiąże się z pewnymi zobowiązaniami obopólnymi. I nie chodzi mi o sex tylko o przebywanie w towarzystwie tej jednej kobiety.