Witam poszukuję kochanki w wieku od 40 do 55 tylko powazne oferty.
ha,ha sam masz pewnie z 60 lat, jak w takim przedziale szukasz....
Albo młody i nie doświadczony i szuka starszej:)))
a starsze lubią takich 25-30 młodych ogrów, bo mają więcej siły i mogą dłużej, i potrafią wiele innych pikantnych rzeczy zrobić kobiecie, i rozpalić ją do czerwoności
chetnie poznam poszukiwacza inka766@interia.pl
Ja też bym poznała go ale jak ma 60 to dzięki , ale jak 30+ to czemu nie? ja 40+ wolna bez zobowiazań to chyba mogę takiego bez zobowiazań pana poznać? Zima idzie .Ogrzewanie drogie , może mnie ktoś ogrzać? tylko zebym ja go nie musiała grzać.
witaj mam 27 lat:) jestem chetny na znajomosc. napisz jachetny@poczta.fm
Troche za młody jesteś , nie wiem czy dam rade takiemu młodzikowi, bardziej wolałabym 30+ . Waham sie trochę. Ale jak nie bedzie chetnego 30+ to do ciebie napisze , w końcu musi mnie w zimie ktoś ogrzać. A jeszcze jedno ŻONATy odpada ,nie chce mieć tu publicznej jazdy od żony jak to niektórym sie zebrało , dziekuje za taka popularność.
jestem sam:) nie mam zony dziewczyny,dzieci. wiec nie masz sie czego obawiac,zapraszam na rozmowe na mail:)
Uważasz, że 60+ nic nie wart? Możesz sprawdzić. Jeśli masz ochotę, napisz to dam namiary.
miło było by Cie poznać....:-)
Do 04.34, daj namiary i mnie poznasz.
sory ale chętnie cie ogrzeje tylko daj namiary albo chociaż sie odezwij
inka śledziśz to jeszcze jakos nie odpisałaś
nikt cie nie zmusza ale może jednak napisz gg 3464402 czekam??????
ile dziadu masz emerytury??? jak masz dużo to znajdziesz sobie emerytkę młodszą a jeśli mało??????? kupisz sobie w kiosku gazetę kolorową...nie wstyd ci , w twoim wieku ? czas za trumną i placem na cmentarzu się rozejrzeć... a nie o kochankach myśleć.Wnuczkom coś kasy daj, świeczkę za to Ci zapalą na grobie.Kochanki należało szukać jak młodym byłeś dziadu.
Czemu wyzywasz? Znasz go? Trochę pokory. Jeśli temat Ci nie pasuje to nie czytaj.
a skąd w tobie tyle jadu kobieto
do koleżanki z 18.58 to ta jestem tym 30+., hmm widzę że rozpaliłem Twoje zmysły