poznam mila kobiete w wieku 23-36...ja 30 latek na stale mieszkajacy za granica Szkocja...piszcie
jak mieszkasz w Szkocji to po ci dziewczyna z Ostrowca ?
A chodzisz w kilcie? Kocham mężczyzn w spódnicy ;D
Nie ma kobiet na miejscu? Polonia spora w Szkocji jeśli na krajance Ci zależy. Myślisz, że poznasz kobietę na tym forum, a ona rzuci wszystko i bilet do Szkocji kupi lub pół roku, albo i dłużej będziecie ze sobą przez Skype'a czy GaduGadu zanim wszystko rozejdzie się po kościach? Ludzie ciągle mnie zadziwiają...
Docinki zostawcie sobie....forum jest dla wszystkich,więc nie muszę sie pytać o zdanie gdy zakładam wątek a kobietke jak będzie chciała to napisze...proste!!:)
mam dla ciebie super kobietke [siebie]. ale muszę cię najpierw poznać. jeśli odpowiada ci osoba 13 km od ostrowca daj znać na forum a ja poproszę cię o nr gg,gdzie powiem ci jak obejrzysz moje zdjęcia
jak szukasz dziewczyny jak nie ma na ciebie żadnych namiarów ?
Moje namiary blokuje administracja portalu ...moze mail frycuch@poczta.onet.pl.... tym razem przejdzie
Skrzynka pusta....brak zainteresowania ...mh czemu ???
Zmień przedział wiekowy może się ktoś zgłosi. Widocznie nie ma w Ostrowcu wolnych pań 23-36
Rowniez szukam kobiety do stałego związku, jestem kawalerem w wieku 33lat-bardzo chetnie poznam miłą i sympatyczną osobe...
Nie ma żadnej kobiety w tym przedziale wiekowym....nie daje wiary,ze tak jest !!!brak zainteresowania można tłumaczyć chyba sezonem (ogorkowym)..
Nie ma w ostrowcu nic ciekawego wszystkie fajne klijentki sa zajete ,duzo powyjezdzalo, a zostaly same oszustki wiem ze swojego doswiadczenia.
Doświadczenia ...czyli co zostałem oszukany ???nie sadze ze jest aż tak złe ...jednak na moje ogłoszenie nikt nie odpowiedział a ja szukam kobiety nie na jeden raz tylko do stałego związku ...ponad miesiąc i głucha cisza ...dziwne to trochę
Siedza tu tylko gnojki podajac sie za kogos innego, robia sobie jaja ,jak to na internecie nikogo ciekawego nie znajdziesz .Umowilem sie kiedys z tako z internetu z portalu randkowego i musialem uciekac jak ja zobaczylem masakra.
gosc 17.11napisz do mnie:)gg38471117,mam34 lata