napewno jechales przepisowo? bo 99% was motocyklistow ponisi fantazja z predkosciami na drodze i mysla ze sa krolami
znajdziesz i co zrobisz - słyszałem, że motocykliści to ludzie na poziomie , gdyby było inaczej to należałoby zastanowić się nad tym czy można dopuszczać ich do ruchu.
ta ludzie na poziomie... widac po wpisach. Co zdanie to blad... analfabeci na 2 kolkach.
to sa DAWCY I DLATEGO TAK SIE SPIESZĄ !
Oj widzę ,że niektórym osobom zazdrość przesłania jasność myślenia. No ale takie są realia naszego społeczeństwa,trochę rozwagi z obu stron. Mylicie prawdziwych motocyklistów z szaleńcami , i wrzucanie wszystkich do jednego worka. Wystarczy rozejrzeć się do okoła siebie,wszyscy uważamy się za super kierowców,jednak większość ,nie wie jak zachować się na drodze. Zjeździłem trochę Europy zawodowo i wiem co piszę .Najłatwiej obmawiać,trudniej samemu coś zrobić,ot znak naszych czasów.
bądżcie mili na drodze i forum nie róbcie z siebie czekistów!.
A juz jak światła nieczynne to strach i masakra
szukać łotra do skutku,kto znajdzie to komunikować gdzie jest.Pomożecie???...pomożemy!!!!
Znasz relacje tylko z 1 strony a juz przesadzasz sprawe? typowe dla naszych czasow... moze chlopak jest niczemu niewinny albo prawda lezy gdzies pomiedzy wina 1 a 2. Moze cykliscie te dziewczynki za szyba przeszkadzaly i chcial sie popisac - tak czesto bywa.