Witam. Jak w temacie chcialbym osobiscie sie spotkac z cwaniakem co jezdzi vw vento wiejski tuning. Zdarzenie mialo miejsce dzis o 17;30 na wiadukje w kierunku szewnej chcial specjalnie uderzyc bokiem auta w moj motocykl i uciekl polnymi drogami... bo nie udalo mi sie go zatrzymac....moze ktos widzial zdarzenie pomoze..... motocyklista
Tak dla ścisłości,wyprzedzałeś go z prawej czy z lewej strony? Pytam,bo często na wiadukcie motocykliści wyprzedzają mnie z prawej strony i czasem może im się wydawać że coś robię celowo.A ja ich się tam nie spodziewam.
Do Kgb a gdzie masz lusterka jak sie niespodziewasz wyprzedzania z prawej przeciez wolno na 2 pasmówce,zanim zmienisz pas patrzysz w lusterko,w duzym miescie miałbys co chwila wypadek przy zmianie pasa jakbys sie tak niespodziewał
wyprzedzanie na mostach i wiaduktach jest zabronione, jełopie!!!
Powodzenia w szukaniu,Może ktoś pomoże trzeba tępic debili na drodze .
Dokladnie kolego nie duzo brakowalo a bym szlifowal asfat nie podaruje mu tego bede szukal auta az znajde i wtedy mu wytlumacze przez szybe byl cwaniak..... napewno ktos widzial to zdarzenie na dwu pasmowce za rondem na wzniesieniu.... lysy dupek z laskami napewno zaimponowal.....
Mysli gowniarz ze wszystko mu wolno dosc ze wymusil pierwszenstwo na skrzyzowaniu okolna targowica to zeby motocykliste zlosliwie probowac uderzyc znajde go auto typowe vw vento wiejski tuning czarne felgi musi sie udac numery tez znam zlorze zawiadomienie.......
Jeżeli znasz numery to złóż zawiadomienie.Dobrze by było jakby za tobą jechał samochod mający kamerkę i miał nagrane.A i tu na forum moze ci ktos pomoże.
Nom niestety kamerki nie posiadam napewno wykroczenie mogly zarejestrowac kamery monitoringu miejskiego... jutro jade na policje ale mimo wszystko osobiscie go znajde....
Na własną rękę nic nie rób bo jeszcze cię posądzi o coś tylko na policję
Podaj na forum numery tablic rejestracyjnych ,tu na forum nie jesteś sam jako motocyklista,pomożemy.
Ach, to dzisiejsze prawo, pukniesz go lekko, ma świadków, sam się jeszcze podrapie i idziesz do schowka. Gdzie te czasy kiedy sztachety rozwiązywały takie problemy?
Czerwone vento tuning tos 75... dalej nie czylelne numery zmyla sie tablica i nie chce w ciemno podawac typowy wiejski tuning napewno czarne felgi alusy ja go znajde i bede szukal do skutku....