Poszukuje dziewczyny , ktora dzis ok godz 11 stala na przystanku na sienkiewicza. Dlugie czarne włosy splecione w warkocz, ubrana na czarno. Sprawa jest pilna!
Muszę sie dowiedzieć , kto to jest, bardzo mi zależy
Kolejne biedaczysko sie zakochało. Trzeba było atakować póki była w zasięgu wzroku.
Chodzi o to że jadąc autem nie bylo jak sie zatrzymac, a kiedy wróciłem po jakis 10 minutach juz jej nie bylo. Pół dnia spedzilem w okolicach sienkiewicza i nic. Jutro może sie uda
Proponuję spróbować za tydzień. Dokładnie o tej godzinie czekaj na przystanku. Niewiadomo czy stała na nim jednorazowo czy cyklicznie ale jeśli nie sprawdzisz to się nie dowiesz.
Ułatwię ci zadanie i powiem, że to nie bylem ja.
jesli by ci tak naprawde zalezalo to bys sie zatrzymal autem na srodku drogi, zatrzymal autobus itd itp wiec nie pisz ze ci bardzo zalezalo bo klamiesz. Skoro byles na piechote to juz zadnych ograniczen. Ja znam kobiete z warkoczami z kokardkami. Moze to ta sama :D Dziwie sie, ze nie napisala jeszcze w tym watku :) Widocznie nie chce sie ujawniac :D
napisz konkretnie jakim samochodem jeździsz badz jak byles ubrany bo wiele kolesi zaczepia i tylko o nr telefonu pyta
A o co ma jeszcze pytać? O posag?przebyte szczepienia? A może o stolice Ugandy?