Dzisiaj około godziny 12:45 na parkingu koło Castoramy czerwony Transporter z żółtymi napisami uszkodził czarną hondę.Czy ktoś to widział?
Idz na milicje kamery chyba są
poproś o nagranie z monitoringu, przecież tam są kamery
nagranie z monitoringu dostaniesz po uzgodnieniu z biurem ochrony - kto tam chroni? Nagrasz na na pendrka i pójdziesz na policję. Jeśli będzie widać, obejrzysz u nich, castorama ich musi poprosić. Ja tak miałam.
przecież tam są kamery poproś o nagranie z monitoringu
czemu blokujesz, przecież to prawda
ja obstawiam że ochrona powieze kamera akurat się zepsuła
Ochroniarze z marketów nie chcą udostępnać nagrań - nie chcą się mieszać i tym samym tracić klientów.
Ostrowiecki naród ci nie pomoże, nawet jeśli ktoś widział to pewnie się cieszył, że komuś szkodę wyrządzają. Dzięki Bogu ja nie jestem stąd, ludzie są tu tak pazerni, wścibscy i zazdrośni. Napewno co noc odmawiają modlitwę rodem z "Dnia Świra".
Nie muszą odmawiać "najwyższy" i prawo dosięgnie wszystkich złych,z innych miast również,pamiętaj.
Oj . Z ta modlitwa to jestem sklonna sie zgodzic z IusEstArsBoni....itd. Nie wiem przypadkiem czy to nie jest prawda. Co do ludzi uwazam , ze sa wspaniali i jedyni w swoim rodzaju, ale poniewaz sama pochodze z Ostrowca to niestety mnie rowniez dopadla ta przypadlosc, ze (moze nie co noc) co dzien odmawiam te modlitwe i nie zauwazylam abym byla pazerna. A Dzien Swira bardzo lubie.