Dnia 31 maja (sobota), o godz. 8:00, na przystani, przy Kamiennej w Bałtowie rozpoczną się poszukiwania zaginionego w nocy z 24 na 25 maja Mateusza Dunal. Prosimy o punktualne przybycie jak
największej ilości osób ponieważ od godz 8:10 koordynatorzy będą przydzielać zadania. Prosimy również o ubranie się stosownie do działań (ciepła, nieprzemakalna odzież i obuwie) i zabranie ze sobą latarek. Po poszukiwaniach zapewniony będzie autobus, który rozwiezie uczestników poszukiwań.
mateusz zostal wywieziony za granice
Co za brednie piszesz, jak można sobie kpić z cudzego nieszczęścia.
ciebie idioto wywieźli za granice jako białego murzyna -.-
Nie baw się w dewoty kolego !!
Znałam Mateusza, to nie był typ samobójcy. Sekcja wykaże co było faktyczną przyczyną śmierci.
ZERO SZACUNKU dla samobójcy! Okażmy brak szacunku i nie pójdźmy na pogrzeb! Co ten bachor sobie myślał że sobie na złość zrobi? Przecież tylko rodzinie sprawił ból. Dlatego zero szacunku
popieram zero tolerancji dla takiej osoby jedynie co mi szkoda to rodziców i rodzinę bo to straszna tragedia, Ale no cóż, jeśli dziś szczyle małolaty mają prawo robić co chcą a rodzice nawet nie mogą im zwrócić uwagi po Pani pedagog szkolna uświadamia ich o ich prawie do wolności to co się dziwić, że im odbija. Wiem to z doświadczenia ponieważ jedna taka pani pedagog stara panna uświadamiała mnie jak mam wychowywać dzieci o zgrozo co ona piep...a . Na pytanie skąd pani ma taką wiedze odpowiedz przeraziła mnie z publikacji ,książek i szkoły. Nasi PEDAGODZY