Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Poszukiwania Mateusza w Bałtowie - sobota, 31 maja 2014, 8:00

Ilość postów: 14 | Odsłon: 4135 | Najnowszy post
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Poszukiwania Mateusza w Bałtowie - sobota, 31 maja 2014, 8:00”.
  • Poszukiwania Mateusza w Bałtowie - sobota, 31 maja 2014, 8:00

Dnia 31 maja (sobota), o godz. 8:00, na przystani, przy Kamiennej w Bałtowie rozpoczną się poszukiwania zaginionego w nocy z 24 na 25 maja Mateusza Dunal. Prosimy o punktualne przybycie jak

największej ilości osób ponieważ od godz 8:10 koordynatorzy będą przydzielać zadania. Prosimy również o ubranie się stosownie do działań (ciepła, nieprzemakalna odzież i obuwie) i zabranie ze sobą latarek. Po poszukiwaniach zapewniony będzie autobus, który rozwiezie uczestników poszukiwań.

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Poszukiwania Mateusza w Bałtowie - sobota, 31 maja 2014, 8:00

Kto moze niech pojedzie do Bałtowa i szuka chłopaka.

Ja nie mogę, a z chęcią bym pojechała !

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Odp.: Poszukiwania Mateusza w Bałtowie - sobota, 31 maja 2014, 8:00

POSZUKIWANIA ODWOŁANE

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

:(

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

tak jak przewidziałam, logika podpowiadała najgorszy scenariusz. Tak to bywa jak małolat wipije piwo i chce pokozaczyc.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Znałam Mateusza, to nie był typ samobójcy. Sekcja wykaże co było faktyczną przyczyną śmierci.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

ZERO SZACUNKU dla samobójcy! Okażmy brak szacunku i nie pójdźmy na pogrzeb! Co ten bachor sobie myślał że sobie na złość zrobi? Przecież tylko rodzinie sprawił ból. Dlatego zero szacunku

Gość_kasia
              Zgłoś
              Odpowiedz

popieram zero tolerancji dla takiej osoby jedynie co mi szkoda to rodziców i rodzinę bo to straszna tragedia, Ale no cóż, jeśli dziś szczyle małolaty mają prawo robić co chcą a rodzice nawet nie mogą im zwrócić uwagi po Pani pedagog szkolna uświadamia ich o ich prawie do wolności to co się dziwić, że im odbija. Wiem to z doświadczenia ponieważ jedna taka pani pedagog stara panna uświadamiała mnie jak mam wychowywać dzieci o zgrozo co ona piep...a . Na pytanie skąd pani ma taką wiedze odpowiedz przeraziła mnie z publikacji ,książek i szkoły. Nasi PEDAGODZY

Gość_gall
                Zgłoś
                Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

Jak możesz być taka bezduszna ? co z tego że małolat że wypił piwo ? Prawdopodobnie nie był wtedy sam a jednak nikt nie zapobiegł tragedii

Gość_współczujaca
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

ale jak to jest możliwe, ktoś sobie tak pisze o poszukiwaniach i jaki tego finał? odwołane, już nie mam na myśli tego że ok 05:00 się znalazł dziś, ale kto bierze odpowiedzialność za osoby które tam by się zgłosiły? i jak to jest możliwe że tacy tam sobie mieszkańcy biorą w tym udział, a co na to policja?więc reasumując gdzie jest moderator tego forum?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20140531/POWIAT0107/140539787

bystry
        Zgłoś
        Odpowiedz

dobra dobra ale teraz logicznie co za kolegów/koleżanki miał owy Mateusz?....

a takich ciołków że głowa mała co za ludzie widząc ,że chłopak wchodzi do wody daje mu tam wejść ?? sory wery ale jakbyście pijani nie byli zareagowali byście na to co się dzieje... za wsiarz i na ziemię, a jeśli to przez tą dziewczynę to wielkie współczucie dla Ciebie koleżanko całe życie w poczuciu winy .. szkoda Ciebie

Wielkie wyrazy współczucia dla rodziny i przyjaciół (PRAWDZIWYCH,nie tych co dali mu wejść do rzeki)

Gość_xxx
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ogromna tragedia, i jakoś tak źle i przykro.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Gościu z 19:21 dla ciebie najważniejsze jest to, że ktoś pojechałby szukać - niepotrzebnie. O jakiej odpowiedzialności mówisz? To była prośba do ludzi dorosłych. Zawsze - jak słyszysz w mediach - oprócz policji czy strażaków do poszukiwań przyłączają się ludzi, którzy chcą pomóc. A ty chcesz kogoś rozliczać, że prosi o wsparcie??? !!! Stuknij się w .....

Gość_gość_YK
        Zgłoś
        Odpowiedz
4 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -