Mozna poznac normalnych ludzi na necie i mozna poznac swirow - tak tez mozna poznac tych pierwszych i tych drugich wszedzie indziej - w knajpie czy na domowce. Jedna rada dla kobiet szukajacych faceta na portalach - od razu zakladajcie dwa konta, jedno zeby sprawdzic z kim macie do czynienia, faceci naprawde lubia zmyslac...
Osobiście odradzam,chyba że z tego samego miasta.
Miałam kilka lat temu taką sytuację: zaczęłam spotykać się z pewnym gostkiem,który podawał się za kawalera,trwało to kilka miesięcy i przyjechała do mnie jego konkubina z dzieciakiem.
Narobiła mi takiej obory że szok.
Sąsiadów wypytywała o mnie w sklepie i twierdziła że chce rozbić ich związek.Do tej pory mam traumę i alergie na wszystkich chłopów.
A tego dziada wywaliłam na zbity pysk,choć próbował się tłumaczyć że to być może nie jego dzieciak,że ona łazi za nim,itd
Nigdy już żadnemu chłopu nie uwierzę.
Nie zrazaj sie szukaj tej drugiej polowki, chociaz to przez co przeszlas musialo byc trudne.
22:16 rozumiem Cię. Ja też mam już dość chlopow człowiek uczciwie szuka drugiej osobyżeby nie być samotnym. A tu takie numery ludzie odzstawiaja. Na portalu piszą ze są kawalerami a potem na prywatnej rozmowie ze szukają cichej znajomości bo są zonaci
Szukacie na darmowych portalach dla cichodajek to co sie dziwicie.