Witam
Co sądzicie o portalach randkowych? czy warto kogoś poznać czy lepiej wśród znajomych czy wogóle w Realu.
odpuść portale randkowe postaraj się uśmiechać i wychodzić do ludzi :)
Real to już Auchan i najbliższy to chyba Kielce lub Radom.
Portale randkowe to DNO, same desperaty i oszołomy ludzie nie dowartośćiowani. Lepiej wyjść do ludzi do znajomych itd a nie szukać po portalach randkowych.
Ciężko w realu I przez portale bo tak naprawdę nigdy nie wiesz kogo poznasz . Poznając tak czy tak to ludzie nie mają napisane jestem "oszołomem". Iudze potrafią dobrze ukrywać swoje wady i naprawdę trzeba czasu na to żeby je odkryć . Myślę ze trzeba być ostrożnym ale warto próbować
Też odradzam portale randkowe,czy takie ogłoszenia na forum,bo niestety goście wyżej piszący mają racje. Na takich portalach to frustraci,oszołomy i nawet niezrównoważeni ludzie siedzą,więc po co ryzykować? Nie martw się,idzie wiosna,lato,w parkach,a parki mamy piękne, pełno spacerujących.
A nawet rodzinie,czy znajomych możesz popytać,czy nie znają kogoś samego.
Powodzenia.
Moze sama masz nierowno pod kopuła?, ja poznalem sporo fajnych dupeczek na portalach dla cichodajek typu badoo tinder itp
10:52 a może to z tobą jest coś nie tak. Obecną żonę poznałem kilka lat temu na badoo, przed nią umawiałem się z dziewczynami z portali randkowych i kilka z nich było naprawdę fajnymi wartościowymi kobietami, więc jak masz generalizować i powtarzać stereotypy, to lepiej przejrzyj inne wątki, w ktorych może masz jakieś pojęcie, a nie teoretyzujesz
znam ludzi co sie poznali przez internet i są dziś małżeństwem, nie można generalizować, ponieważ niektórzy mają pecha w życiu, albo cos z nimi jest nie tak i zawsze narzekają że to że tamto