Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Poród rodzinny w Ostrowcu

Ilość postów: 10 | Odsłon: 1098 | Najnowszy post
  • Poród rodzinny w Ostrowcu

jak wyglądają sprawy związane z takim porodem ? ile się płaci ? gdzie należy się zgłosić aby odbył się taki poród ?

Gość_BBBB
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Poród rodzinny w Ostrowcu

Jak przyjezdzacie na izbe do porodu zglaszasz ze chcecie miec porod rodzinny. Jezeli sala jest wolna to was przyjmuja na nia. Sala do porodow rodzinnych jest jedna.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Poród rodzinny w Ostrowcu

poród rodzinny w ostrowcu jest za darmo. zglaszasz w dniu porodu dopiero jak sala bedzie wolna to masz rodzinny porod jak zajeta to nie masz. jest tylko jedna sala przeznaczona do porodu rodzinnego

Gość_ooo
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Z tego co wiem nic się nie płaci tylko trzeba trafić na wolną sale a kiedy masz termin?

Gość_M
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

nic sie nie placi i pytaja na izbie przyjec czy chcesz porod rodzinny

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

mimo porodu rodzinnego do dzisiaj żałuje, że rodziłam w Ostrowcu

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

ja słyszałam bardzo dobre opinie, i o naszym szpitalu też... poród rodzinny pomaga bardzo, na izbie przyjęć musisz tylko określić że taki chcesz, może być tak że osoba jest z Toba przez cały czas a gdy są już skurcze parte może wyjść gdy sobie tego życzycie, nie płaci się nic :) tylko do porodu rodzinnego jest jedna sala, więc jeśli akurat w tym czasie bd zajęta no to nici..

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Poród rodzinny to najlepsze co może spotkać rodziców dziecka. Co prawda u mnie przy pierwszym dziecku się nie udało (mimo 12 godzinnej akcji) bo skończyło się cesarką - ale i tak tata pierwszy zobaczył dzidziusia :). Za drugim razem, było już naturalnie i tylko na obchód doktora były prośby o opuszczenie na moment pokoju dla przyszłego ojca. Potem sam poród i ciachnięcie nożyczkami też musi ojciec ogarnąć :) na koniec łożysko... Poszczypany przez żonę, z wyciągniętymi rękami i krzykiem na pół szpitala przez żonę stałem się tym sposobem ojcem, któremu udało się odbyć poród ;]

Gość_tata
            Zgłoś
            Odpowiedz

Wczoraj rozmawiałam z lekarzem prowadzącym i obecnie nie ma porodów rodzinnych, gdyż jest dużo pacjentek, a mało łóżek( pacjentki leżą na korytarzu), a na sali do porodu rodzinnego leżą Panie po porodach.

Gość_Lena
              Zgłoś
              Odpowiedz

Jednym słowem, oddział jest niedostosowany do takiej ilości pacjentek. Dlatego w tej sytuacji rodząc gdzie indziej na pewno nie będziecie żałować. Ja rodziłam w innym mieście i jestem b.zadowolona zarówno z warunków, jak i opieki.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -