Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Poród rodzinny w Ostrowcu??

Ilość postów: 8 | Odsłon: 1152 | Najnowszy post
  • Poród rodzinny w Ostrowcu??

Jak to wygląda w tej chwili, czy się płaci, czy trzeba się umawiać wcześniej na chęć rodzenia z mężem. Proszę o odpowioedź

Gość_eska
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Poród rodzinny w Ostrowcu??

Rodziłam rok temu, za poród rodzinny nie płaciliśmy (nie wiem jak wygląda to na dzień dzisiejszy), a chęć porodu rodzinnego zgłasza się na ginekologicznej izbie przyjęć przy przyjęciu, jeśli sala jest wolna to nie ma problemu.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Poród rodzinny w Ostrowcu??

na poród rodzinny nie trzeba się umawiać, nie płaci się nic, ale często jest tak,że na porodówce rodzinnej leży jakaś pacjentka po porodzie i wtedy od dobrej woli lekarza zależy czy ją przeniosą czy nie. Informuje się o tym lekarza na izbie przyjęć, że chcesz rodzić z mężem. Ogólnie polecam taki poród super sprawa.

Gość_Basia
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Po pierwsze czasem poród może zaskoczyć i ciężko będzie się umówić.

Nie płaci się za poród rodzinny.

W momencie przyjęcia na izbie trzeba powiedzieć że chce się poród rodzinny, wtedy jeżeli porodówka rodzinna jest wolna (bo jest tylko jedna sala przystosowana) to jest to możliwe!

mlodaMAma
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

podobnosz przy przyjeciu na oddzial zglaszasz ze chcesz porod rodzinny i trzeba liczyc na to ze ktos cie nie wyprzedzi i ze sala bd wolna i nic sie nie placi

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Ja rodziłam w lutym 2012r. i nic nie płaciłam, choć można kupić jakąś cegiełkę. Sali też się nie rezerwowało, jak była wolna to rodziłaś jak nie to miałaś pecha i rodziłaś bez męża. Ja miałam to szczęście, że mój mąż był przy mnie.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Nic sie nie placi. Nie umawiasz sie, po prostu kiedy rodzisz jedziesz do szpitala i jak sala rodzinna jest wolna, rodzisz z meżem. Jak zajeta niestety rodzisz sama, proste.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Ja rodziłam w tym roku w styczniu , na izbie przyjęć powiedziałam ze chce poród rodzinny, udało się bo sala była wolna polecam wszystkim kobitkom taki poród . a i nic się nie płaci

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Magdalena Bęben Design
Branża: Biura projektowe