Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
        • Odp.: Porażka i kompromitacja Prezydenta (Rynek, 13.XII.2016)

Generalnie PiS tylko po mszach lata i pod pomnikami kwiatki składa. A i niszczy ludzi, państwo, prawo...

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Odp.: Porażka i kompromitacja Prezydenta (Rynek, 13.XII.2016)

proponuje wlac do garczka pół szklanki coca coli i gotowac to aż sie wygotuje Wtedy zobaczysz co jest w coca coli.smacznego!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

Gosc mikolaj: Hmmm więc mowisz ze to Coca cola zarządza ostrowieckim rynkiem ? Ciekawe...

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Nie zarządza ostrowieckim rynkiem ale planuje swoją trasę po kraju. Prezydent nie ma z tym nic wspólnego. Gość Mikołaj ma rację.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

LANS ponad wszystko , ponad wszelkie wartości to bardzo przykre

Gość_TAKAja
            Zgłoś
            Odpowiedz

jakie wartości? kto je okresla? bo jeśli PiS najbardziej zakłamana banda to ja dziękuję. Wolę lans!

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

najbardziej to denerwuje że wszytsko w Polsce kojarzy się z jakąś rocznicą. Skoro teraz jest tak wspaniale czemu nie wracają ludzie z Anglii

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 25

Pewnie, że nic w tym złego, nie popadajmy w skrajności, nikt nie musi się umartwiać na pamiątkę tego dnia i można pogodzić jedno z drugim. Bardziej niż poczynania Pana Prezydenta przeraził mnie wpis tego kogoś, co jego znajomi nie wiedzą co wydarzyło się 13 grudnia i jest ta niewiedza dla nich wszystkich normą. Czy to nie przykre? Podobno historia jest przyszłością narodów, jaka czeka więc przyszłość nas z takim narodem?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

ciekaw jestem czy tak samo myślą te tysiące osób, które przyszły z dziećmi na Rynek? Owszem ważne jest przekazywanie historii, symbolicznych dat, ale na miłość boską czy całe życie będziemy się za to biczować? Tak naprawdę kto chciał mógł iść do kościoła, na wystawę czy gdzie tam wolał. Ludzie wybrali to co chcieli, ilu ich było na patriotycznych uroczystościach a ilu na Rynku?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Jak zobaczyłem reklamę na fb coca coli i datę to pomyślałem, że będziecie dopiero mieli pożywkę! Nie myliłem się od razu wątek, że Prezydent, że wstyd itd. Już nawet nie musicie udawać, że to oczywiście nie jest sterowane z tego drugiego samorządowego szczebelka. Chyba nikt już w mieście nie ma wątpliwości, kto jest inicjatorem tych i temu podobnych wpisów kierowanych do władz miasta.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

A co to, starostwu żal tyłek ściska, że nie umie wymyślić takiej imprezy gdzie są tysiące ludzi i zadowolonych dzieci, które wreszcie się poczuły, że mieszkają w mieście, które nie omijają kolorowe, rozświetlone samochody coca-coli. Autorze wątku jestem pewna, że z twojej rodziny też tam byli i dzieciaki wróciły zachwycone!

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

ha ha... ale propaganda- tysiące!! :-) ;-) po co się ośmieszać i bronić coś co nie da się obronić. Dało się.... to uszy po sobie i brać na przeczekanie- trochę godności

Gość_www
              Zgłoś
              Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 29

Tysiące? ??? Pojechaleś. ..

Gość_mio
          Zgłoś
          Odpowiedz

A byłeś tam? Bo setki to zdecydowanie za małe określenie, nie było gdzie szpilki wcisnąć, a kolejka do ciężarówki wychodziła za rynek.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 30

Pozwólmy żywym żyć a pamięć historyczną trzymajmy w sercu. Nie na pokaz.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Ja wywnioskowałam że te wpisy w większości piszą ci, co nawet nie wiedzą z czym się wiąże data 13.12.1981rok.Dziwię się że krytykujecie Prezydenta On reprezentuje nasze miasto bo jest właściwą osobą na właściwym miejscu to Włodarz ,który wie co do niego należy jak się ma zachować, nie tak jak niektórzy pokazywać się w kościele a za skórą d....ł tkwi.

Gość_Przeżyłam Stan Wojen
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 36

Z tego co propagandysta pisze wynika,że wszyscy powinniśmy iść na msze 13 grudnia i brać udział w procesjach. Bo nie ma innego życia. Świat idzie do przodu. Historia była i minęła. Co zostało uświetnione zostało. Według ideologii każdego dnia powinna być jakaś miesięcznica. Czyli jak mają żyć ludzie każdego dnia?Leżeć krzyżem?

Tymoteusz
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 38

szanujmy nasza historię

Gość_ania
          Zgłoś
          Odpowiedz
19 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
FHU MALPOL Halina Michalec
Branża: Nieruchomości
Dodaj firmę