Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 77

Odp.: Poradźcie mi w sprawie długu sprzed 9 lat

tak. za dwadzieścia zł nie chciałam sobie robić kłopotu.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
              • Odp.: Poradźcie mi w sprawie długu sprzed 9 lat

Ja również dostałam pismo od firmy windykacyjnej ALEKUM że mam zapłacić za zamówioną publikację ENCYKLOPEDIA ZWIERZĄT z IMPsp.z.o.o 183,68 z dnia 15.03.2001 roku. Nigdy czegoś takiego nie zamawiałam ,ani nie dostałam żadnego upomnienia od IMP że coś od nich zamawiałam. A tu ni z gruszki ni z pietruszki po 14 latach wezwanie do zapłaty. Nie mam zamiaru nic wpłacać oszustom. Zadzwoniłam i powiedziałam że jeśli nie otrzymam potwierdzenia z moim podpisem odbioru rzekomej przesyłki nie zapłacę grosza i zgłoszę sprawę na policję.

Gość_kxxx
                Zgłoś
                Odpowiedz

To więcej jak pewne, że się wycofają i odpiszą to co u mnie, że nie mają dokumentów i wycofują sprawę z firmy windykacyjnej..... Teraz tylko kwestia czy firma windykacyjna odpuści ale tak czy siak jak już zdążyłam się zorientować dług ( chociaż wzięty z kapelusza) jest przedawniony i koniec. :)

Gość_ALa
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Dzwoniłam do tej windykacji Alekum i powiedziała mi pani przez telefon że skieruje sprawę do tego wydawnictwa IMP żeby wysłali mi rzekome moje zamówienie i odbiór potwierdzający mój podpis że takie coś otrzymałam minęło już 7dni i jak na razie nic nie otrzymałam.

Gość_kxxx
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Bo pani z windykacji ,,nie ma w tym żadnego interesu,, by kierować do wydawnictwa zapytania o istnienie dokumentów dotyczących Pani sprawy. Tych dokumentów najprawdopodobniej nie ma i bez nich sprawa trafiła do windykacji, nie wiadomo na jakiej podstawie....obie firmy jak sądzę o tym wiedzą. Proszę napisać maila do wydawnictwa z wyraźnym żądaniem dokumentów potwierdzających Pani rzekome zadłużenie , ostatecznie proszę zadzwonić ale właśnie do wydawnictwa NIE do windykacji. Można nadmienić ,że jest Pani na 100 procent pewna ( o ile to fakt..) że nic Pani nie zamawiała, za nic takiego nie płaciła i nie otrzymała nigdy takiej publikacji. Proszę też zaznaczyć ,że w przypadku braku takowych dokumentów i dalszego nękania przez firmę windykacyjną skieruje Pani sprawę na policję jako próbę wyłudzenia pieniędzy.... Nie pozostaną obojetni. Gwarantuję.

Gość_ALa
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
    4 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -