Program jest prosty. Odwrócić ewentualnie złagodzić szkodliwe ustawy przyjęte przez PiS. To podstawa i praca na kilka lat.
12:39. Popieram. Roboty jest na kilka lat, a odwrócenie skutków degradacji państwa na 2 lub 3 pokolenia.
No to teraz konkrety ćwoki z 12:39 i 12:46.Bo na razie to bredzicie bez sensu.
Żartujesz, KMIOCIE? Kim ty jesteś, że masz czelność prosić kogoś o dyskusję? Przedstaw się imieniem i nazwiskiem, to pogadamy, a inaczej swoją prośbę o konwersację kieruj do firmy REMONDIS, ona w naszym mieście zajmuje się śmieciami.
Jak zwykle imbecylowi zabrakło argumentów wić pozostały inwektywy.Dawaj więcej.
To twoje imię i nazwisko bądź uprzejmy uzupełnić oczywiście o numer PESEL. Uwielbiam wiedzieć z kim rozmawiam, a z nieznajomymi nie nawiązuję kontaktów, choć są tacy jak ty, co to uwielbiają, a szczególnie kontakty z nieletnimi. Ja tam nie wiem, czy to prawda, ale tak mówią o tobie na mieście.
Jak myślisz ŻŁOBIE, czy twoje "ĆWOKI" skierowane w naszym kierunku, to inwektywa czy twoja próba znalezienia kolegów na poziomie równym tobie? Stary numer płatnych piesków- obraź, a potem czuj się obrażony.
No właśnie gościu ...odnieś teraz to, co napisałeś do tej sytuacji z Węgrowa. I tak oto: kim jest obecnie ten człowiek z mocno rozmytym kolorem oczu, z tymi wiecznie zaschniętymi w kącikach- ustami, przy tym lekko sepleniący ( chyba nie trzeba dalej wyjaśniać, co to oznacza), który "ni z gruszki, ni z pietruszki", uprzednio nawet się nie przedstawiwszy, podchodzi z całą ekipą wyposażoną w kamerę i wypytuje o kwestie dotyczące preferencji polityczntch człowieka, który nie ma ani ochoty, ani nie czerpie przyjemności z takiej rozmowy....do tego jeszcze, umieszcza filmik w necie. Czy nie naruszono tu wolności i praw tego nagabywanego człowieka ? Czy ktokolwiek z nas miałby ochotę, by następntm razem, np. jakiś menel, naruszając naszą prywatność zaczął nas nagabywać na ulicy, nagrywać fimiki z naszym udziałem i puszczać je potem w necie ? Wątpię. Pozostawiam mądrości forumowiczów wyrobienie sobie opinii o metodach działania opozycji.
Czyżbyś więc gościu sugierował ( pisząc o Remondisie), że miejsce takich ludzi jak Arłukowicz i inni z ferajny jest na śmietniku....oczywiście śmietniku historii. Cóż, oby tak właśnie się stało.
Felico, niejednokrotna dziewico, a właściwie chwytający się brzytwy ciemniaku12. Jak byś miał resztki rozumu(wielkie słowo!) to byś wiedział, że w niedzielę o tej porze żadna kobieta nie ma czasu na pisanie w internecie, bo przygotowuje niedzielny obiad. Wiem,wiem że na parafii i w kręgach zakonnych obiad niedzielny jest o 14.00
Chcesz powiedzieć, że to, o której porze i gdzie, jadam obiad, ma wpływ na metody działania opozycji i ich prześmiewczo- kpiący stosunek do ludzi ? Dziwne :))
Ps. Względnie, uciekasz się do pieniactwa uprawianego przez ludzi, których sam popierasz. Na bicie piany, ja nie mam ochoty. Żegnam
Chcesz przez to powiedzieć, że tylko psychicznie niestabilni ludzie mogą popierać opozycję ? No, może coś w tym jest. ;)
Cały czas jeden argument. Strasznie cię to musi boleć, że jesteś INNY. Nikt nie chce cię znać, nie masz przyjaciół(tych z Moraw nie liczę), całymi dniami siedzisz w domu i zostało ci tylko ujadanie w internecie na forum lokalnym i forach ogólnopolskich. Wszędzie cię wyśmiewają i zbywają kopniakami. Widocznie tak lubisz, bo nie masz godności, ale to twój problem.
14:56 tak jak za felką nie przepadam to ogranicz kotlety katoliku. Gdyby ludzie zabijali sami siebie w tym tempie co zabijają zwierzęta nie zostałby ani jeden człowiek na świecie i to w przeciągu 17 dni Najgorsi są chińczycy i hiszpabie co obdzierają psy żywcem ze skóry.
odpowiedz na haki na pis felka bo udzielasz sie w błachych watkach zamiast bronić tych pseudi katolików
Nie ma takiej opcji. Żadnego odwracania nie będzie.
PO mniejsze kurestwo, mniej nepotyzmu i złodziejstwa, mniej pychy, więcej kompetencji.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=637711953416541&set=gm.2270871396362632&type=3&theater&ifg=1
i takim jak ty gosciu z 14:28 też.Wiecej podardy i łgarstwa.