Na zachodzie ktoś kto zakłada firme dorabia się dużych pieniędzy przez dziesiątki lat z pokolenia na pokolenie. U nas postkomunistyczne "elity" dorobiły się w kilka lat wielu milionów. Nie mówię tu o ludziach nie związanych układami, którzy rzetelnie mieli pomysł na biznes i krok po roku go budują.
Strzela się ślepakami, co Felka? Jakaś obsesja?
Junker ponownie ośmieszył Tuska ( po raz pierwszy podczas powitania z Trumpem, kiedy powiedział, że o jednego Donalda jest tu za dużo wskazując na Tuska):
Szef Rady Europejskiej Donald Tusk został zapytany w trakcie konferencji prasowej, czy jego nazwisko było wymieniane na unijnym szczycie wśród potencjalnych kandydatów na szefa Komisji Europejskiej. – Nie – odpowiedział krótko. – Na szczęście nie – dodał po chwili obecny szef Komisji Europejskiej Jean-Claude Juncker.
https://www.tvp.info/43160924/tusk-zaprzecza-ze-bedzie-kandydowal-na-szefa-ke-juncker-na-szczescie
ja popieram PIS tylko ten ogólno krajowy ,lokalny nie.
Masz rację, tu dalej trzeba bronić starego układu, by miasto mogło nadal się tak "pięknie rozwijać. Ups....które to niechlubne miejce wg. raportu PAN zajmuje nasz "grajdołek"?
Otóż na 255 miast średniej wielkości w Polsce, Ostrowiec Świętokrzyski zajmuje 8 miejsce w kraju, a 1 w województwie świętokrzyskim pod względem skali zagrożenia degradacją społeczno-gospodarczą. Jesteśmy w niechlubnej pierwszej ósemce miast najbardziej zagrożonych marginalizacją i zjawiskami kryzysowymi.
Na żadnych popisowych ZDRAJCÓW !!!
Kto jak głosował ZA RAKOTWÓRCZYM 5G. JEST I NASZ RODZIMY POSEŁ KRYJ. GŁOSUJĄ JAK GÓRA (TELEKOMY?) KAŻĄ. CIEKAWE ILE NA KONTACH???
NARÓD, OJCZYZNA PADA;
ZWYCIĘŻA POSELSKA ZDRADA!
http://orka.sejm.gov.pl/Glos8.nsf/nazwa/83_44/$file/glos_83_44.pdf
Masz racje 16:49 tylko tęczowi ........ . Oni nie zdradzają. Tylko cholera tam znowu inna zaraza - aids. Jak żyć?:))
A jak można popierać PO jak nikt nie zna ich programu poza tym żeby być na każdym kroku w kontrze do PIS. Ja konkretnie nie znam co ewentualnie sa w stanie zrobić gdyby doszli do władzy. Poza dlaszym rozkradaniem polski oczywiście.
A jak można popierać PO jak nikt nie zna ich programu poza tym żeby być na każdym kroku sa w kontrze do PIS. Ja konkretnie nie znam co ewentualnie sa w stanie zrobić gdyby doszli do władzy. Poza dlaszym rozkradaniem polski oczywiście.
A jak można popierać PO jak nikt nie zna ich programu poza tym żeby być na każdym kroku sa w kontrze do PIS. Ja konkretnie nie znam co ewentualnie sa w stanie zrobić gdyby doszli do władzy. Poza dlaszym rozkradaniem polski oczywiście.