Dostaniesz oferte pracy, nie przyjmiesz to po zasilkach. Tak jest w calej unii.
Nie dostanę. Nie rozumiesz, że nigdy w pup nie byłam? Tak ciężko pojąć że nie jestem bezrobotna?
Oj ktoś tu wyżej sra niż d*** ma
No ale Internety każda bzdurę przyjmą
A rzeczywistość może już być ciut inna
Dwa tysiące to i tak dużo. Wielu kobietom proponuje się dużo niższe stawki i oczywiście wymaga pełnej dyspozycyjności. Śmiech na sali. Bardzo dobrze że nie dają się na to nabierać.
Dodam, że współczuję kobietom facetów, którzy za 2 tys idą do pracy i na nic ich nie stać. Nie powinni mieć dzieci.
Jestes bardzo pewna swego, a zycie takich czesto sprowadza do parteru
Jak mnie sprowadzi to ci napisze. na razie nie mam powodu do narzekań.
Wspolczuc to tym mezom ze musza robic na tluste żonki
wasz intelekt drogie panie nie poraża
A panie obrastaja w tluszczyk na męża garnuszku
Nie Tobie decydować o tym kto powinien mieć dzieci gościu 15:04.
Masz rację, że nie mi. Cóż mnie to obchodzi. A planować nic nikommu nie będę.
15:04 przepraszam, bo czasy ciężkie a dzieci każdy chce. Nie chciałam nikogo urazić.
Tylko żeby się nie okazało potem że z tego jej planowania nic nie wyjdzie bo życie nie uwzględni tych planów ;)
Dziecko już samodzielne, a pijawka u mamusi:)
Dziecko małe a mamusię widzę dwa razy do roku. Widzę że ty od cyca się nie możesz oderwać.
14:46 i juz tak ok.ale przeciez i tak umrzesz więc czym ty sie cieszysz,jutro moze cie niebyc i co że masz wszystko zapisane? tego niezabierzesz na tamten swiat,pomysl trochę...
Jak znajdzie sobie inną , to pójdziesz. Nie życzę Ci tego, ale już nie jedna tutaj liczyła na utrzymanie ze strony męża, a później życie wszystko zweryfikowalo.