Przeciez wy z luboscia interesujecie sie zyciem innych to my interesujemy sie wasza proznosciá i nierobstwem. Przeciez mozna.
Nie musisz rozumieć. Ktoś Ci wmówił że wychowywanie dzieci i praca w gospodarstwie domowym to wstyd ? Przykro mi ale ten ktoś Cię okłamał.
Dzieci to sie wychowuje.
Kazdy ma swoje zycie i uklada po swojemu, jezeli bede miala przez to kiedys zle w zycie,
to ja a nie ty.
Bycie matką to najwspanialsza rzecz w życiu. Nie rozumiem osób, które mówią" siedzenie w domu z dziećmi". To także jest ciężka praca. Wychowanie dzieci jest ciężką pracą. Matka to nie kura domowa. Matka to kobieta która daje życie, która wychowuje przyszłego obywatela np lekarza, żołnierza itp. Uzależnienie finansowe od męża ? Jest wiele matek które łączą pracę i wychowanie dzieci. A jest wiele kobiet bez dzieci które też nie pracują i mąż je utrzymuje. To zależy od tego czy się ma dobrego męża. Nikt nie powinien wtrącać się w życie par. Zazwyczaj wtrącają się ludzie samotni i zgorzkniali którzy mają żal do całego świata że nikogo nie obchodzą.
I nikt ci nie zabroni, siedź jak na kasie.
13:52nie musisz się martwić. martw się o siebie i zarób na utrzymanie rodziny.
13:52 wymieniłby gdybym zasuwała a dzieci bez opieki. Póki co 20lat razem, wszystko zapisane na mnie. Nie bój się, lepiej dam sobie radę niż te zasuwające. No i majątek po rodzicach, teściach więc spokojnie możesz spać. Mam co chcę a mąż wpatrzony we mnie.
Szkoda faceta, że dał się omamic takiej pijawce...
Nie martw się o mojego męża, jest wyjątkowo szczęśliwy i cieszy się, że dzieci zadbane a nieponiewierane po jakichś opiekunkach. Daruj sobie i nie planuj dzieci, skoro problemem będzie zadbanie o Nie.
Wspolczuc mezom takich bab dla ktorych pieluchy to jedyna ambicja. Podobno urzad pracy bedzie teraz mial obowiazek wysylania najdluzej bezrobotnych siedzacych na mops. Bedzie wspolny system komputerowy mops-pup.
Nie bój się, opłacam krus bo kupiłam ziemię. Coś cię uwiera? Wyjdź do znajomych o ile... ich masz a ścisk doopy sobie oszczędź. Nie będe nigdy pracowała za 2tys, nie i stać mnie na taką decyzję.
Nie ma idealnego rozwiazania,wszystko ma plusy I minusy a kazdy powinien zyc jak chce I jak mu wygodnie:-)
O w dodatku ziemiasta bez ambicji. Burakow nasadz haha
Burak to ty jesteś a ja kupiłam ziemię żeby sobie kiedyś dom trzeci wybudować. Wstyd, że facet na forum siedzi.... Idź i zarób coś a nie się mądrzysz.
Wybuduj jeszcze 4 i 5, trzeba kompleksy otylosci zaleczyc a znajomym musi gul skoczyc. Pelna dokumentacja foto na fb musi byc. Ja pierd hahaha, a do roboty to ciebie niebawrm z automatu pup wysla haha
Pup to mnie nie widział, tak jak i mops. Ty pewnie znany jesteś. Na fb to może ty coś wrzucasz, ja go nie posiadam. Martw się o siebie. Co do otyłości to kompleks leczysz? Ja akurat mam niedowagę a ty na dietę. Mam zaradnego męża a nie ćwoka co grosze przynosi i odwal się. Ty zarób na jeden dom....Skończyłam tą dyskusję bo zniżysz mnie do swojego poziomu i pokonasz........doświadczeniem.
15.17ty sobie lepiej palac wybuduj co sie bedziesz po trzech domach tulac.