Jestes bardzo pewna swego, a zycie takich czesto sprowadza do parteru
Nie rozśmieszaj mnie. Żadna kobieta która ma dobrą pracę i dobrze zarabia nie rezygnuje z tego. Jeśli zaś ma płacone jakieś ochłapy a wychowuje małe dziecko to nie ma się co dziwić że jej się nie opłaca pracować. Taka jest prawda. Za pracą powinno być płacone. Nikt nie pracuje dla idei. Bardzo dobrze że kobiety poszły po rozum do głowy. Mają rację. Przynajmniej dzieci nie musi wychowywać im ulica.
Nie musisz rozumieć. Ktoś Ci wmówił że wychowywanie dzieci i praca w gospodarstwie domowym to wstyd ? Przykro mi ale ten ktoś Cię okłamał.
Tylko żeby się nie okazało potem że z tego jej planowania nic nie wyjdzie bo życie nie uwzględni tych planów ;)
Dwa tysiące to i tak dużo. Wielu kobietom proponuje się dużo niższe stawki i oczywiście wymaga pełnej dyspozycyjności. Śmiech na sali. Bardzo dobrze że nie dają się na to nabierać.
15.17ty sobie lepiej palac wybuduj co sie bedziesz po trzech domach tulac.
Nie Tobie decydować o tym kto powinien mieć dzieci gościu 15:04.
Pup to mnie nie widział, tak jak i mops. Ty pewnie znany jesteś. Na fb to może ty coś wrzucasz, ja go nie posiadam. Martw się o siebie. Co do otyłości to kompleks leczysz? Ja akurat mam niedowagę a ty na dietę. Mam zaradnego męża a nie ćwoka co grosze przynosi i odwal się. Ty zarób na jeden dom....Skończyłam tą dyskusję bo zniżysz mnie do swojego poziomu i pokonasz........doświadczeniem.
wasz intelekt drogie panie nie poraża
Niejedno dziecko straszono baba jaga lub innym potworem i jaki final- okazalo sie ze straszono aby dziecko sie balo i bylo grzeczne.
Moja droga miałaś już do mnie nie pisać.
A doświadczenie jest zawsze doświadczeniem.
I nie miej się za alfę i omegę, bo pokornej chrześcijance to po prostu nie przystoi.
Ja zawsze mam szacunek do doświadczenia starszych.
Grunt to dobre wzorce:))
jakies ciekawe oferty w ostrowcu? według moich obserwacji szukanie pracy przez kobiety które nie mają grupy inwalidzkiej to mega trudne zadanie
Mojego kolegi zona zrezygnowala z pracy bo zarabiala 1400zl odjac dojazd do pracy do ostrowca. Bo bierze 500+ na dwojke. I mowi ze na to samo wychodzi jak sie odliczy dojazd do ostrowca do pracy. Dobre zmiany programu 500+ inni u mnie w pracy bioracy kase z tego programu nie chca chodzic w soboty za 100% bo im dochod przekroczy i zabiora 500+ A ten co robi chce mu sie robic, nie bioracy 500 chodzi w soboty i tak g... z tego ma.
Przecież to takie jak Ty robią te statystyki.
Co zaś jest Twoją ambicją 20:01 ? Współczuć to można takim jak Ty skoro nie potrafisz docenić tego, co najważniejsze - tak uważam. Podziwiam Felice za to, że wytrzymuje odpisując takim ludziom.
Nie muszą też na siłę pracować gościu Mmmm. Jest wolność i to jest piękne. Skąd więc to oburzenie. Jeśli jest dobra praca to nikt z niej nie zrezygnuje. Jednak takiej w Ostrowcu ze świecą szukać.
21:10. Od wczoraj możesz zmienić nick na CZOPEK. Ciemniak zmieszał cię z błotem wczoraj, zawsze jeździ po tobie, jak po łysej kobyle, a ty dzisiaj włazisz mu do d......y bez wazeliny, żebyś tylko miała z kim pisać na forum. Zero honoru i godności. Stara baba, a taka głupia.