Macie pomysł na jakiś biznes w Ostrowcu w co by tu można zainwestować ? Co mogło by sie udać?
mam i w myślach na razie szukam jeszcze jednej przynajmniej osoby Razem stworzymy miejsca pracy . Nie ukrywam że boję się zaryzykować
Mam i się z Tobą nim nie podzielę bo będziesz moją konkurencją :)
mam..i co ? myślisz że sie z tobą podzielę ? dawno głupszego pytania nie słyszałem,a nikt przy zdrowych zmysłachci nie sprzeda gdyż zawsze trzeba zostawić sobie wyjście awaryjne czyli plan B
dobra weź wyjdź... różne są przypadki ktoś niema kasy potrzebuje wspólnika... ta Ty masz pomysł na bank, twój plan B to sprzedaż nerki ni zaśmiecaj tego forum i nie pisz nie na temat...
To raczej Ty "weź wyjdź" bo to Ty zaśmiecasz forum szukając tutaj frajera, któremu będziesz mógł ukraść pomysł na biznes ponieważ sam/sama swojego nie posiadasz.
Autor źle ujął co chciał. Może lepiej to zabrzmi "Czego Wam brakuje w Ostrowcu". Pomysłem na biznes nikt się nie podzieli, ale opiniami czego brakuje i co by się przydało na pewno, a do całej reszty samemu już można dojść :) Życzę powodzenia :)
a tak się składa że zaczynałem za pożyczone pieniądzę i wiele nocy nie przespanych gdzie zrodził się plan B więc jak napisał Przemysław pomyśl lepiej z czym możesz wypełnić luki w Ostrowieckim biznesie a co zrodzi ci sukces..a nie ślęczenie na forum i ..zaśmiecanie
już kilka razy to pisałem i napisze raz jeszcze :) jak nie masz pomysłu na biznes to chodź dalej odnotowywać się do PUP i siedź na tyłku
Re: Autor źle ujął co chciał. Może lepiej to zabrzmi "Czego Wam brakuje w Ostrowcu". Pomysłem na biznes nikt się nie podzieli, ale opiniami czego brakuje i co by się przydało na pewno, a do całej reszty samemu już można dojść :) Życzę powodzenia :)
Wiele rzeczy brakuje w Ostrowcu, i wiele by sie przydało, co nie znaczy, że jak ich brakuje to załozenie własnego biznesu i wypełnienie luki ma jakikolwiek sens. Żeby miało ekonomiczne uzasadnienie, wtedy 75 , nawet niech będzie 50 na 100 powinno z tego korzystać. Sytuacja ekonomiczna coraz większej liczby stałych mieszkańców Ostrowca zbliża sie powoli do poziomu jak przetrwać, być albo nie być. Nie jest to zbyt optymistyczna wizja dla jakiegokolwiek biznesu!
nie w tym kolesiowskim mieście, no chyba że należysz do grona kolesi.
niema nic gorszego jak spółki tak głoszą jaskółki
Akurat mam stałą pracę i nie za 1000 zł także nie muszę nigdzie chodzić, po co piszesz tyle razy takie głupoty dziwny jesteś...? nie należę do żadnego grona, a spółki to zależy z jakimi ludźmi zdarzają się normalni choćby tacy co piszą na temat...
ja bym chcial DISNEYLAND i jak dobry pomysl zainwestujesz,bedziemy musieli leciec do USA i dogadac temat
Ja zainwestuje w twoja starą będzie tam lody sprzedawać... ktoś chce coś zrobić w Ostrowcu a wy swoje to miasto jest takie jest przez takich ludzi jak wy... pozdro i z fartem ziomek