Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Pomysł na biznes w Ostrowcu

Ilość postów: 17 | Odsłon: 1268 | Najnowszy post
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Pomysł na biznes w Ostrowcu”.
  • Pomysł na biznes w Ostrowcu

Macie pomysł na jakiś biznes w Ostrowcu w co by tu można zainwestować ? Co mogło by sie udać?

Gość_brak pomysłu
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Pomysł na biznes w Ostrowcu

mam i w myślach na razie szukam jeszcze jednej przynajmniej osoby Razem stworzymy miejsca pracy . Nie ukrywam że boję się zaryzykować

Gość_iga
      Zgłoś
      Odpowiedz

Iga odezwij się na gg 46999147

Gość_brak pomysłu
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Pomysł na biznes w Ostrowcu

Mam i się z Tobą nim nie podzielę bo będziesz moją konkurencją :)

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Hehe ok ;) to życzę powodzenia ;)

Gość_brak pomysłu
        Zgłoś
        Odpowiedz

mam..i co ? myślisz że sie z tobą podzielę ? dawno głupszego pytania nie słyszałem,a nikt przy zdrowych zmysłachci nie sprzeda gdyż zawsze trzeba zostawić sobie wyjście awaryjne czyli plan B

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

dobra weź wyjdź... różne są przypadki ktoś niema kasy potrzebuje wspólnika... ta Ty masz pomysł na bank, twój plan B to sprzedaż nerki ni zaśmiecaj tego forum i nie pisz nie na temat...

Gość_brak pomysłu
            Zgłoś
            Odpowiedz

To raczej Ty "weź wyjdź" bo to Ty zaśmiecasz forum szukając tutaj frajera, któremu będziesz mógł ukraść pomysł na biznes ponieważ sam/sama swojego nie posiadasz.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Autor źle ujął co chciał. Może lepiej to zabrzmi "Czego Wam brakuje w Ostrowcu". Pomysłem na biznes nikt się nie podzieli, ale opiniami czego brakuje i co by się przydało na pewno, a do całej reszty samemu już można dojść :) Życzę powodzenia :)

PrzemyslawOstr
      Zgłoś
      Odpowiedz

a tak się składa że zaczynałem za pożyczone pieniądzę i wiele nocy nie przespanych gdzie zrodził się plan B więc jak napisał Przemysław pomyśl lepiej z czym możesz wypełnić luki w Ostrowieckim biznesie a co zrodzi ci sukces..a nie ślęczenie na forum i ..zaśmiecanie

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

już kilka razy to pisałem i napisze raz jeszcze :) jak nie masz pomysłu na biznes to chodź dalej odnotowywać się do PUP i siedź na tyłku

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Re: Autor źle ujął co chciał. Może lepiej to zabrzmi "Czego Wam brakuje w Ostrowcu". Pomysłem na biznes nikt się nie podzieli, ale opiniami czego brakuje i co by się przydało na pewno, a do całej reszty samemu już można dojść :) Życzę powodzenia :)

Wiele rzeczy brakuje w Ostrowcu, i wiele by sie przydało, co nie znaczy, że jak ich brakuje to załozenie własnego biznesu i wypełnienie luki ma jakikolwiek sens. Żeby miało ekonomiczne uzasadnienie, wtedy 75 , nawet niech będzie 50 na 100 powinno z tego korzystać. Sytuacja ekonomiczna coraz większej liczby stałych mieszkańców Ostrowca zbliża sie powoli do poziomu jak przetrwać, być albo nie być. Nie jest to zbyt optymistyczna wizja dla jakiegokolwiek biznesu!

Gość_globetrotter
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

nie w tym kolesiowskim mieście, no chyba że należysz do grona kolesi.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

niema nic gorszego jak spółki tak głoszą jaskółki

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Akurat mam stałą pracę i nie za 1000 zł także nie muszę nigdzie chodzić, po co piszesz tyle razy takie głupoty dziwny jesteś...? nie należę do żadnego grona, a spółki to zależy z jakimi ludźmi zdarzają się normalni choćby tacy co piszą na temat...

Gość_brak pomysłu
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

ja bym chcial DISNEYLAND i jak dobry pomysl zainwestujesz,bedziemy musieli leciec do USA i dogadac temat

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ja zainwestuje w twoja starą będzie tam lody sprzedawać... ktoś chce coś zrobić w Ostrowcu a wy swoje to miasto jest takie jest przez takich ludzi jak wy... pozdro i z fartem ziomek

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -