Mam zamiar otworzyć biznes w rejonie Ostrowca. Nie mam określonego pomysłu. Proszę o doradę.
w ostrowcu biznes???? to miasto umarło.
Jeżeli przetrzyma pierwsze 2 lata dokładając ze skarpety,trzeci na zero w czwartym na "zasiłek dla bezrobotnych",w piątym minimalna płaca,w szóstym średnia krajowa,w siódmym pow.3 tyś. zł.Tak to wygląda bo aby wejść w rynek trzeba słuchać o co pytają jak przychodzą i dostosować się do potrzeb.Jak półka nie pracuje trzeba zmienić asortyment aby pracowała.
jak wytrwa 3 lata to dalej jakoś pociągnie
Dostałeś super rady od ludzi z kasy tesco :) otwórz ebiznes a będziesz potrzebował tylko 50tyś na start . W detal się nie pchają bo handel w oc leży, zobacz nawet ile lokali na mieście pustych.
No to co robić w naszym mieście, z czego utrzymać rodzinę?
Moim zdaniem głupie porady. Otworzyć każdy może ale pytać o poradę to coś nie tak.Konkurencja nie śpi.
Napisz może coś poradzę.
to jest miasto umarte ja rok temu zalozylam dzialalnosc i porazka naprawde tutaj wszyscy chca kupowac bardzo tanio zawsze jest za drogo za lokale chca kosmiczne co niektorzy czynsze,naprawde nie radze zakladac tutaj nic juz w kielcach jest inaczej niz tutaj.
Jak ktoś będzie miał pomysł to sam otworzy ten biznes. Oczekujesz że ktoś ci poda na tacy rozwiązanie, ale nic takiego się nie stanie. W dzisiejszych czasach wszystkeigo jest nadmiar. Największy problem to właśnie odpwiedź na pytanie: jaki biznes?
Troche dziwne miejsce na zadawanie takiego pytania. Ja mam swoj biznes i nawet jest ok - bez wielkiego wkladu - bo nie mam w nim duzej konkurencji, ale chyba nie liczysz na to ze napisze co to za biznes liczac sie z tym ze sam mozesz zostac moim konkurentem :P
bravo gsc... co do biznesu to daleko nie zajdziesz jesli na starcie szukasz rady w tłumie