Moja dzialalnosc nastawiona by byla przede wszystkim na jakosc, bo to jest najbardziej uczciwe wobec klienta. Wiadomo ze jesli klient bedzie zadowolony to bedzie przychodzil i zachecal innych klientow. Jesli sie sparzy chocby raz to wiecej nie przyjdzie. Jesli chodzi o ceny to nad morzem wcale nie byly durze. Caly zestaw kosztowal 25 zl. Z tym ze duze porcie i zupa byla podawana w wazie. Mozna bylo sie najesc za nieduze pieniadze w 3 osoby.
Jesli chodzi o menu zroznicowane to na poczatku chciala bym sie skupic na obiadach dnia a poźniej zobaczymy jak to bedzie szlo ale na pewno bede brala pod uwage opinie i sugestie klientow.
Przepraszam może faktycznie źle napisałam ,,typu domowego". Miałam na myśli że są różne typy, klasyfikacje np. fast food, jedzenie domowe itd. dlatego tak mi się napisało. Obiadki tam super polecam flaki i pierogi.
dla jednego dobre dla drugiego nie. Kolejna restauracja to słaby pomysł. Poza tym gastronomia to ciężki kawałek chleba
Witam
Jeśli Państwo nie spróbujecie to sie nie dowiecie a wkońcu ludzie muszą jeść Powodzenia