mniej jeść, jesz to samo co zawsze porcje mniejsze o połowę bez oszukiwania, powoli jeść, powodzenia
trochę hudego mięsa i wysiłek fizyczny kilka razy dziennie aż do opadnięcia z sił , woda bez oraniczeń.20 kg w miesiąc spadło na wadze ...powodzenia
Dużo seksu
Żeby miał jeszcze choroby weneryczne ? Seks jest zły i nie potrzebny.
Pij dużo wody z sokiem wyciśniętym z cytryny. Zaczynaj dzień szklanką lub dwiema wody, staraj się wypić minimum 1,5 l wody plus herbata zielona najlepiej. I zacznij więcej sie ruszać. Np. spacery po kilka km
Skuteczna dieta: Ż. M. - Jeść Mniej. 5 x dziennie, wszystko, ale w mikrospijnej ilości. Przed każdym posiłkiem szklanka wody. W razie nagłego głodu, szklane za wody i do skutku. Po roku napisz ile ważysz.
Po co puszyste są fajne chętnie cie popieszcze jak nie ma kto odrazu lepiej się poczujesz
Kinga umówisz się ze mną? Pytam poważnie.
samo chcenie nic nie pomoże, trzeba podjąc odpowiednie działania :podstawa to zbilansowana dieta - 5 razy dziennie , porcje takie żeby po posiłku nie czuć się nażartym, nic pomiędzy posiłkami tylko woda, w diecie powinno być dużo białka - jajka, nabiał, drób , ryby , warzywa, dużo warzyw , unikać produktów z mąką , zero słodyczy no i do tego wszystkiego ruch pod każdą postacią. Jeśli masz problem z przygotowaniem posiłków możesz zacząc od zamówienia cateringu dietetycznego np. 1500 cal, lub 2000 cal , po miesiącu sama będziesz wiedziała co i jak i sama będziesz sobie robila posiłki.Ja właśnie tak zaczęłam i po pól roku mam 11 kg do tyłu i zapewniam cię ,że nie głodowałam a czasami zdarzyło mi się złamać zasady i coś słodkiego spałaszować.Życzę powodzenia, działaj dziewczyno a zobaczysz ,że naprawdę warto.