Szkoła przystąpiła do konkursu „Wymarzony plac zabaw”. Polega on na codziennym oddawaniu głosów na zdjęcie przedstawiające wykonany przez uczniów projekt placu.
Codziennie można oddać jeden głos z jednego komputera. Głosowanie trwa od 7 maja do 19 czerwca 2018 r.
Liczymy na Wasze zaangażowanie! Nasze szanse zależą od ilości oddanych głosów. Ważna jest systematyczność.
Na koncie naszej szkoły może znaleźć się dodatkowe 50 punktów po każdym zarejestrowaniu paragonu poświadczającego zakup produktu Play-Doh (min. 50 zł). Paragony rejestrujemy samodzielnie lub przynosimy do sekretariatu szkoły i wrzucamy do wyznaczonego pojemnika.
SPOSÓB GŁOSOWANIA:
- Wejdź na stronę:
- Wpisz pełną nazwę naszej szkoły: Zespół Szkół i Placówek Publicznych nr 3
- Wpisz nazwę miejscowości: Ostrowiec
- Oddaj swój głos!
Co chyba nie tak.
Wchodzę na stronę piszę nazwę szkoły miasto i nic... może jakiś link
Już jest OK. Głos oddany. Piszemy Ostrowiec BEZ św.
To jest uczciwy konkurs? Ilość kliknięć ma być kryterium wygranej? Czy aż taka bieda nastała w Ostrowcu, że ludzie znizaja się do czegoś takiego? Dopiero był konkurs na najlepszego nauczyciela przedszkola, czyli na nauczyciela, który otrzyma najwięcej głosów sms. Przecież to oszustwo, bo o wynikach nie zdecydowała jakość, tylko ilość. Żal nauczycieli z małych grup. Coraz częściej mam ochotę wyjechać, byle dalej od tej głupoty i próżności.
To wyjedź Klara,nie wiem czym się tak bulwersujesz,uważasz ze gdzie indziej jest inaczej ?
jeszcze nic stracone, im wiecej osób kliknie tym szanse wieksze, a plac bedzie przeciez dostepny dla wszystkich dzieci w miescie, inne ostrowieckie szkoły nie biora udziału w konkursie, tylko psp 5
Będziemy głosować, tylko dajcie link do tego glosowania.
http://wymarzony-plac-zabaw.pl/glosuj/
trzeba wpisac Zespół Szkół i Placówek Publicznych nr 3
miasto oczywiscie Ostrowiec
A ja głosuję na inną szkołę
SPOSÓB GŁOSOWANIA:
- Wejdź na stronę: http://wymarzony-plac-zabaw.pl/glosuj/
- Wpisz pełną nazwę naszej szkoły: Zespół Szkół i Placówek Publicznych nr 3
- Wpisz nazwę miejscowości: Ostrowiec
To głosuj lokalny patrioto z 17.37