Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Pomóż Terremu! 1000 zł za odnalezienie psa”.
                        • Odp.: Pomóż Terremu! 1000 zł za odnalezienie psa

.. to fajnie ''pomagają''w takim razie , nie wiedziałam ze do utylizacji oddają, cos strasznego.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 76

Odp.: Pomóż Terremu! 1000 zł za odnalezienie psa

baaaaaardzo się cieszę że udało się znalezc psiaka :)wierzę w to że drugi też sie odnajdzie i na pewno będę się rozglądać

Gość_ja
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Annamona proszę podaj nazwisko tej p. Dagmary i dokładnie gdzie urzęduje.

Tak na wszelki wypadek. W Szewnej to fakt nie chcą udzielać informacji, chyba że któryś " pan doktor" ma dobry humor.

Gość_vera
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Hmmm.. Przed ślubem Pani Dagmara nazywała się Kozub. Teraz o ile się nie mylę to Kacuga.

annamona
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 79

Odp.: Pomóż Terremu! 1000 zł za odnalezienie psa

Jeśli chodzi o utylizację to tak jak pisałam powyżej. W trakcie plakatowania miasta dotarła do nas wiadomość, że jakiś martwy duży psiak został zabrany z ulicy i wywieziony do utylizacji. Stąd nasza wędrówka od ZUMu, MPRD na Żeromskiego (bardzo nieprzyjemnie zostałyśmy tam potraktowane) aż do Urzędu Miasta, gdzie bardzo sympatyczna Pani Dagmara pokazała nam zdjęca psiaków wywiezionych dzień wcześniej pod Kraków. Tak trafiłam na trop Terrego. A psiaków było aż 5. Jeśli chodzi o "lekarza" z wyżej wymienione placówki obiecuję Państwu, że tak tej sprawy nie zostawię i będę Państwa informować na bieżąco. Domyślam się, że taki los jak Terrego dotknął i inne poszukiwane zwierzaki, mój miał po prostu tak zwane "szczęście w nieszczęściu". Naprawdę chciałabym wszystkim zaoszczędzić tych emocji, które nasza rodzina musiała przeżywać.

annamona
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Mam nadzieję, że w końcu ktoś przyjrzy się tej lecznicy.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
    3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -
    Losowa firma:
    "Ilando" Grzegorz Drogosz
    Branża: Komputery
    Dodaj firmę