a może zgarnęli wasze psiaki do schroniska?? bardzo współczuję, ale mam nadzieję, że się odnajdą...
Właśnie w tym sęk, że schroniska są poinformowane o psiakach, animals ostrowiecki również, straż miejska, pytałyśmy się również w zumie czy nie było zgłoszenia usunięcia jakiegoś psa (a nasze są dość widoczne koło 50 kg wagi), gminy sąsiednie również. Stąd nasze rozpaczliwe doytywanie się Państwa czy moze widzieliście gdzieś takie psiaki, może któryś z sąsiadów ma nowego psa (może przygarnął a nie widział ogłoszeń).
pies zawsze wraca do miejsca z którego odszedł,ale jeżeli miał smycz to byc moze zaplątał się o jakieś zarośla,trzeba szukac w okolicach skąd uciekł
Witajcie,
jakies 30 minut temu na ulicy kopernika miedzy przychodnia a zakladem zeork widzialam dwa dosc spore figlujace pieski. Jeden podobny do owczarka. Niestety nie moglam sie zatrzymac i blizej przyjrzec sie pieska.
Widziałam dziś podobnego pieska w Goździelinie na trasie Ostrowiec -Ćmielów, ale nie wiem czy to ten piesek aczkolwiek mignął mi sie przez okno i był bardzo podobny
Dziękuję za informację, niestety pieska już nie było zarówno na Kopernika jak i w Goździelinie :/ mamy ogromną prośbę, zarówno ja jak i Pani Karolina prosimy o wpisanie naszych numerów do telefonu i w przypadku zauważenia psiaków o kontakt. Wystarczy puścić sygnał a my na pewno oddzwonimy lub wysłać smsa. Dostęp do forum mamy ograniczony czasowo przez poszukiwania i obowiązki a bardzo nam zależy na sprawdzeniu Państwa podpowiedzi gdzie szukać psiaków.
Dołączam się do podziękowań dla Jakuba!!!
podziwiam zaangazowanie obu pan ;) zycze z calego serca aby psiaki sie znalazly. sama w miare mozliwosci bede miala ''oczy dookola glowy'' :)
Czy któryś z tych psów miał na sobie kolczatkę?
Nie. Terry miał szelki i smycz a Roksi nie miała obroży ani smyczy. Ale może nowi właściciele, którzy nie widzieli ogłoszeń, ponieważ na mieście nie są jeszcze tak widoczne plakaty mogł zmienić lub założyć nową. Stąd prośba może któryś z sąsiadów na posesji ma nowego psiaka?Albo na spacery z nim wychodzi?
jeżdze dużo po ostrowcu narazie nie widziałem pieska ... może taxi by pomogli.... mam nadzieję że się znajdzie... najgorzej jest jak nie wiadomo co się dzeje...
Korporacje też zostały poinformowane o zaginionych psiakach.Na razie telefony milczą :/