Podobnego psa widziałam na os. Słonecznym w okolicach bloku 36
podobny pies biega po ogrodach tylko ze stojące uszy ma
mam nadzieję że się piesek znajdzie, powodzenia, śliczny jest :)
Już dziś powinny pojawić się ogłoszenia w autobusach komunikacji miejskiej. Może dzięki temu ktoś poda jakiekolwiek informacje o naszym Terrym czy Roksi pani Karoliny. Jak na razie po naszych psiakach ślad zaginął :(
ja uwazam ze roksi musi byc gdzies wieziona. jest bardzo ladnym psem. tak bylo z moim psem. po pol roku znalazlam go na tej samej ulicy 200metrow od domu. pies byl trzymany w kojcu. poprostu spodobal sie facetowi i go zlapal. moze i nie wiedzial jak twierdzil ze to nasz pies, ale nie dal mu tez zadnej szansy na powrot do domu.
widać nie masz nic innego do roboty tylko leczysz swoje liczne kompleksy na forum, aż rzuca się twoja zawiść w oczy, żal mi ciebie, naprawdę
Będę się rozglądać i życzę aby piesek jak najszybciej się odnalazł.
życzę powodzenia, a ja będę sie rozglądać
po chmielowskiej wloczy sie jakies zwierze podobne do wilczura ale widzialem z auta wiec nie wiem czy to ten
Tego psiaka z Chmielowskiej widuję niemal każdego dnia (sama mieszkam na tej ulicy,tutaj też zaginęła moja Roksi),ale to nie jest ani Roksi ani Terry.Ten psiak biega tu po całej okolicy,Częstocice,Szewna,Huta,Mychów,ale nie wydaje mi się,żeby go ktoś szukał.Ludzie mówią,że on gdzieś mieszka pod Chmielowem,ale często biega sam po okolicy.
tylko zły człowiek moze zyczyc tak drugiemu:(a to niby dlaczego miał by sie nie odnalezc?jak widac czesciej gryza ludzie ,niz psy!jestes załosny gosciu!ja zycze z całego serca aby sie odnalazł,wiecej !tez bede sie za nim rozgladac a włascicielowi psiaka dodam nadziei ze sa dobrzy ludzie którzy chetnie pomaga bez zadnych gratyfikacji
Może rzeczywiście nasza (moja i Karoliny) akcja z ogłoszeniami w autobusach coś pomoże? w końcu autobusy kursują również poza granice miasta. Cały czas czekamy na informacje. Dziś wieczorem odbieramy nowe plakaty i od jutra atakujemy miasto i okolice..