Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Pomocy, dziewczyny! :-( (Mam 35 lat i nie mam żony)

Nie czepiam się. Tylko pierwsze pytanie jakie zadał ksiądz na kolędzie to "Kiedy biorę ślub?"

Nie interesowało go czy jestem szczęśliwy, zdrowy a nawet czy mam dziewczynę. Zawsze tak reagujesz na słowo kościół? Masz jakaś fobie?

KONDUD
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

No i co z tego że zadał takie pytanie? Normalną rzeczą jest to, że człowiek w pewnym wieku powinien założyć rodzinę. Tak było od wieków i dzięki temu świat się rozwijał zarówno cywilizacyjnie jak i kulturowo. Nie widzę w tym pytaniu nic złego, a już na pewno nie naciskanie jak to raczyłeś zasugerować. Jeśli ktoś marzy o założeniu rodziny to chciałby to zrobić w miarę wcześnie, tak aby jeszcze przed końcem życia móc cieszyć się wnukami a może i prawnukami. Dla mnie to logiczne.

P.S. Nie, nie mam fobii, próbuję tylko być obiektywny.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 116

Odp.: Pomocy, dziewczyny! :-( (Mam 35 lat i nie mam żony)

mam niestety przykre doswiadczenia z kobietami gdy pierwsza kawa z kobieta gdzies na miescie konczyla znajomosc, byc moze spowodowane jest moja niesmialoscia ale jezeli tak ma byc to wole samotnosc niz przelotne i chwilowe znajomosci

Gość_45+
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

kobiety nie lubią nieśmiałych facetów 45+

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Faceci też raczej nie przepadają za samotnymi nastolatkami z dwójką znajd :)

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 122

Przestań sugerować się jedną kawą i jedną laską. Przecież ona nie jest reprezentantem wszystkich kobiet. Może akurat lubi facetów typu "macho". Nic w tym złego. My faceci też mamy różne gusta jeden lubi ciche spokojne, romantyczne a inny lubi kobiety wulkany, głośnie, imprezowe. Dlatego powinieneś być jej wdzięczny, że sprawa szybko się wyjaśniła. Zaoszczędziliście sobie czasu na niepotrzebne udawanie że "może coś z tego będzie". Są kobiety, które lubią właśnie spokojniejszych facetów, może trochę nieśmiałych i gdybyś się z taką spotkał to może byłaby szansa na kolejne spotkanie. Sorry ale o złych doświadczeniach z kobietami będziesz miał prawo mówić jeśli spotkasz się ze 100 kobietami i 99 cię oleje ;-) A takie jakieś pojedyncze olewki to każdy prawdziwy facet miał wielokrotnie więc nie ma się czym przejmować. Na pewno nie możesz iść na randkę z nastawieniem, że to ta jedna jedyna... Zmień nastawienie! Idziesz po to żeby się dobrze bawić z samym sobą a kobieta jest tylko dodatkiem! ;-) Dlatego idź w miejsce w którym TY się dobrze czujesz (a nie w najdroższe w mieście) idź tam gdzie smakuje ci TWOJE ulubione żarcie. Wtedy nawet jeśli nie będzie kolejnej randki z tą kobietą to i tak będzie to dla ciebie przyjemnie spędzony czas. A chyba właśnie o to chodzi a nie od razu o ślub ;-)

Gość_energy
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Masz racje gosciu 9.45

Gość_mala mi
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 127

ja się tym nie przejmuje poza tym to nie jedna kawa i nie jedna laska, ślubu brać nie chce więc o tym też nie myślę

Gość_45+
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

A ja mam inny problem . A mianowicie jestem nie wiele starsza od załozyciela tego watku i tak samo nie mam jeszcze męza. Ale jest to spowodowane tylko i wyłącznie moim kaprysem.Tzn. mieszkam i pracuję poza Ostrowcem i stwierdzam, ze tutaj właśnie gdzie jestem nie ma tak wspaniałych mężczyzn jacy sa w Ostrowcu. P.S. Przyznam się Wam szczerze ,ze moim marzeniem jest wyjść za mąż za faceta z Ostrowca .

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Ja nie mogę a czemu akurat z Ostrowcaw prawdziwej mmiłościadres nie ma nnajmniejszego znaczenia czy ważnejest ze druga osoba ppochodzi z np. wasniowa ,nietuliska Ostrowca czy baltowa to się nie liczy ważne żeby zznaleźć wwspólny język i to ccoś

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 131

Serio? A niby czym się różnią ci spoza Ostrowca od tych z Ostrowca? Czuję tutaj jakąś prowokację.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 132

hmm.... czy moge poczuc sie dyskryminowany ?

Gość_45+
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Dziewczyny ja mam 40. I tez chcialbym poznac jedną z Was:)

Gość_sw
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

40 latek to chyba powinien szukać kobiety a nie dziewczyny :D

Gość_31 latka
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Czterdziestolatek napisal tak ogolnie:-) szukam kogos w podobnym wieku.

Gość_sw
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 137

Hej :) może nie masz w sobie tego czegoś...a może nie trafiłeś na odpowiednią osobę,dla której będziesz miał własnie to Coś ...może to ja ? :) Chetnie bym to sprawdziła :) nie mam męża....a jestem w podobnym wieku co Ty...

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Daj na siebie namiar. Czterdziestolatek.

Gość_sw
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 142

kolego bierz przez jakiś czas zastrzyki z testosteronu i twój problem się rozwiąże

Gość_mlodypistolet
        Zgłoś
        Odpowiedz
    19 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -
    Losowa firma:
    Kamo Polska Kamil Pastuszko
    Branża: Elektryczne usługi
    Dodaj firmę